سلام دوستان، من با آقایی ۲ ساله نامزد هستم، ایشون از صبح تا ۷ شب سر کاره، بش میگم چرا نیستی چرا پیدات نیس، میگه درگیر کارامم، میگم حتی ۱ دیقه هم وقت زنگ زدن نداری؟؟!! درسته سرش شلوغه خیلی ولی به نظرم هر آدمی میتونه یه دیقه رو زنگ بزنه، مثلا تو ظهر یه بار پیام میده در چه حالی، بعدشم که میرسه خونه چندتا پی ام میده آخر شبم یه زنگ میزنه حدود ۲۰ دیقه اینطورا میحرفیم بعد میگه دارم میمیرم از خستگی میره میخوابه،۲، ۳ بار در هفته هم همو میبینیم، اینم بگم که اون اولا خیلی ارتباطاتش باهام بیشتر بود. لطفا راهنمایی کنین چه رفتاری کنم؟؟ خیلی نبودنشو حس میکنم، ایراد از منه یا اون آقا؟؟
اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز.. این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️
تجربه ثابت کرده مرد مثل سایه میمونه بری سمتش ازت دور میشه ازش دور شی بهت نزدیک میشه ،لطفا مهیا نباش اینقدر قرار نیست هر وقت اون زنگ بزنه در دست رس باشی،یا هر وقت اون حوصله و وقت داشته باشه شمام تحت امر باشی ،اشتباه در رفتار خود شماست دوست عزیز.