2777
عنوان

مامانابیاین

56 بازدید | 16 پست

دخترم بیست دوروزشه..شیرخودم متاسفانه کم بودشیرخشک میدم مادرشوهرم ازارم میده هرروزمیگه ریزه فلان دخترم تولدش دوهفتصدبودالان شده خداروشکرسه کیلو...امروزمادرشوهرم زنک زده که فرنی بدم بچه بیست روزه یامیگه برنج محلی خیس کن بجوشون ابش بگیربده بچه میترسم چیکارکنم کسی تاحالابه بچه نوازدیکماهه نشده غذاکمکی میده؟چیکارکنم

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا توجه نکن ب مرور زمان بچه خودش رشد می‌کنه به مادرشوهزتم بگو که هروقت چهار پنج ماهش که بشه شروع میکنم هنوز کوچیکه و اصلا نذار دخالتی تو کارای بوت داشته باشه و یا میتونی باهمسرن حرف بزنی و بگی که نمیشه داد و توضیح بده براش و بگو به مادرش هم بگه که هنوز خیلی زودع 

حس قشنگیه ببینی عشقت شده همسرت  
ندی هاااا خیلی هم خوبه  خدا برات حفظش کنه اصلا به اینجور حرف ها توجه نکن

اذیتم میکنن هی بی توجهی میکنم.ولم نمیکنن

خدایا بابت همچی شکرت 🙌🌹اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم..🌹ختم سوره طه ظرفیت۱۰نفردرواتساپ هرکس مایل هست بگه تاادد کنم🙌🙌🙌
مادر شوهرتون عقلشو از دست داده متاسفانه.

به شوهرم گفتم

اذیتم میکنن هی بی توجهی میکنم.ولم نمیکنن

ببخشید ببخشید ببخشید ولی به درک 

لذت بودن با نینیت ببر با طناب اونا که نباید بری تو چاه 

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
ببخشید ببخشید ببخشید ولی به درک  لذت بودن با نینیت ببر با طناب اونا که نباید بری تو چاه

نه دیگه محلشون نمیدم..اصلابه شوهرم گفتم قطع ارتباط میکنم

به حرف دیگران توجه نکن.وزن بچت خوبه خدا رو شکر.دو ماه دیگه انقدر تپلی میشه کیف میکنی😍😍😍

انشاالله پناه برخدا..دعاکنم برام ممنون