2777
2789
عنوان

انگشترم

98 بازدید | 18 پست

بچه ها من دو ساله عروسی کردم همون نزدیک عروسی هرچی طلا داشتم فروختیم خونه خریدم یه انگشتر و یه پلاک مونده برام که هدیه مامانمه.چن وقت پیش شوهرم از دامادشون ی ماشین خزید 5 تومن بدهکار شدیم بهش که اونم گفت هر وقت خواستی بده الان نمیخوام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادم خییسی هم هست ک خیلی به ما مدیونه کل کاراشو عروسیشو خونه گرفتنش رو دوش ما بود دو هفته دو هفته میومدن خونم میموندن

الان ماشینش خراب شده تو تعمیرگاهه خیلی وضعشون از ما بهتره همین 2چ روز ک ماشین تعمیرگاه بود زنش 3 تا مانتو خرید در صورتیکه ما واقعا لنگ 100 تومنیم

الان شوهرم میگه انگشترتو بده

منم اصلا دوس ندارم بدم چون هیچ هدیه ای تاحالا ب مامانم ندادیم میخوام سر فرصت همین انگشترو بهش بدم.اگه هم بفروشم آبروم جلو خانوادم میره چون شوهرم هرچی گرفته با بدهی و فروختن وسایل بوده نمیخوام پشتش حرف باشه بگن یه انگشترم نذاشت بمونه براش

بگید نمی‌دم

انگشتر منه

ماشین رو شما خریدین خودتون هم برید حسابتون رو صاف کنید

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  
منم اصلا دوس ندارم بدم چون هیچ هدیه ای تاحالا ب مامانم ندادیم میخوام سر فرصت همین انگشترو بهش بدم.اگ ...

طلای مجردی تو فروختی ؟

تقریبا چقد از پول خونه با پول شما جور شد؟

بخشی از خونه رو به نامت نزد؟

بنظرم همسرت باید راه دیگه ای پیدا کنه برا جور کردن پول .اگ خودش خریده بود میفروختی براش.

برا عروسیم خانواده اش بهت طلا ندادن ؟

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
ندم یعنی؟دلم میسوزه براش خونه با کل طلاهای من خریده شد ولی زد ب اسم مامانش

خب با این وضعیت خودتون فکر می‌کنید شایسته داشتن حتی یه تکه طلا برای خودتون نیستین؟!

شما که پس‌انداز و سرمایه‌ای ندارین، همینم می‌خواید ببخشید؟

من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست.   برای مبارزه با تاریکی شمشیر نمی‌کشم؛ چراغ برمی‌افروزم. مشغول‌الذِمه‌اید اگه توی تاپیک‌های کتاب و کتاب‌خوانی منشنم نکنید.  پی‌نوشت غیرمرتبط: خانم‌ها، سالاد شیرازی رو با سس مایونز درست نمی‌کنن. سالاد شیرازی آب‌غوره داره. اینکه گوجه و خیار و پیاز رو نگینی می‌کنید، باعث نمی‌شه سالادتون شیرازی باشه. آب‌غوره می‌خواد؛ آب‌غوره.  

وای خدا .

چرا خونه رو زد به نام مادرش ؟؟؟

کجا زندگی میکنی اسی ؟

فردا مادرش فوت بشه .خونه تو ب نسبت مساوی بین همه تقسیم میشه.هیچکس نصیحتت نکرد؟

حالا مگه میتونی خونه تو پس بگیری؟

مادرشوهرت ب نامت میزنه؟

مورد دیدم خانوم 300تومن ارث شو داد شوهرش خونه بگیره براش قبل این گرونیا.

شوهر ش غیبش زد .چن ما گشت فهمید رفته با پول ارث این زن گرفته .خونه هم براش رهن کرده.

چرااا؟

حالا حداقل بگو ماشین رو به نامت بزنه

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
خب با این وضعیت خودتون فکر می‌کنید شایسته داشتن حتی یه تکه طلا برای خودتون نیستین؟! شما که پس‌انداز ...

اصن باورم نمیشه 

همچین زنی مگه پیدا میشه ؟؟؟

چرا زد به اسم مادرش ؟

ب شما اعتماد نداش یعنی؟

وقتی اعتماد کردی طلاتو فروختی ؟

طلای مجردی تو فروختی ؟ تقریبا چقد از پول خونه با پول شما جور شد؟ بخشی از خونه رو به نامت نزد؟ بنظ ...

نه خانوادش هیچی ندادن کلا حتی پول

طلای مجردیمم چن تیکه فروختم

نه خونه ب اسم مادرشه

وای خدا . چرا خونه رو زد به نام مادرش ؟؟؟ کجا زندگی میکنی اسی ؟ فردا مادرش فوت بشه .خونه تو ب نسب ...

دلیلای چرت و پرت اورد ک وام میخوام بگیرم خونه نباید ب اسم ما دوتا باشه و... تهرانم.اره متاسفانه همه اینارو میدونم ولی خب...