2777
2789
عنوان

بی بی مثبت

138 بازدید | 14 پست

سلام خانوما بارداری دومم امروز بعد ۴ روز تاخیر بی بی زدم سر یکی دو دقیقه دوتا خط پررنگ افتاد بنظرتون باردارم؟یا احتمال خطا وجود داره؟

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااای مبارکه ینی کی برا منم مثبت میشه

شما چند ماه اقدامی؟بچه اولتونه؟

خدایا همه نی نی هارو سالم برسون دست ماماناشون کوچولو منم سالم بهم برسون و دختر قشنگمم برام سلامت نگه دار الهی آمین🙏🙏
دو سا و نیم ی سقط ی سال پیش داشم.بله اول

انشالله خدا بهت ی نی نی نازو سالم میده.من چندماه اقدام کردم تا شد نذر حضرت رقیه کردم خودش جوابمو داد بلاخره توام ی نذر کن انشالله خودش جوابتو میده 

انشالله خدا بهت ی نی نی نازو سالم میده.من چندماه اقدام کردم تا شد نذر حضرت رقیه کردم خودش جوابمو داد ...

عزیزم خوشا به سعادتت😢😢😢ممنونم خدا برات حفظش کنه خانم رقیه نگهدارش❤

خدایا برای تو غیرممکنی وجود نداره غیرممکن های زندگی همه مارو ممکن کن  
عزیزم خوشا به سعادتت😢😢😢ممنونم خدا برات حفظش کنه خانم رقیه نگهدارش❤

مرسی گلم انشالله جواب دل شمارم میده منم در کمال نا امیدی امروز دیدم مثبت ولی باز شک دارم میگم نکنه خطا باشه

مرسی گلم انشالله جواب دل شمارم میده منم در کمال نا امیدی امروز دیدم مثبت ولی باز شک دارم میگم نکنه خ ...

بدو یکی دیگ بخر خطا نیس ایشالا 

خدایا برای تو غیرممکنی وجود نداره غیرممکن های زندگی همه مارو ممکن کن  
بدو یکی دیگ بخر خطا نیس ایشالا 

انشالله که نیست اره غروب برم بیرون بخرم 

انشالله خدا بهت ی نی نی نازو سالم میده.من چندماه اقدام کردم تا شد نذر حضرت رقیه کردم خودش جوابمو داد ...

شما بارداری قبل پادرد چیزی داشتی؟

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
شما بارداری قبل پادرد چیزی داشتی؟

نه ولی دو ماه اخر سیاتیک گرفتم و از درد حتی نمیتونستم بشینم