2777
2789
عنوان

سونوی واژینال

217 بازدید | 35 پست

سلام دیروز رفتم سونو واژینال گف ساکی تشکیل نشده ده روز دیگ بیا چن روز قبل آز دادم هزار بود بتام خونریزی و لکم ندارم بنظرتون امیدی هست؟اعصابم خراب شده دیگ بعد چهارسال منتظر بودن خدا چرا اینجوری میکنه باهام.بنظرتون فردا برم ازمایش یا چهارشنبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود رفتی من هفته نه رفتم هم قلبش تشکیل شده بود هم اینکه استرسم بهم وارد نشد همینقدر ک جوابت مثبت بود کافی بود زود بری فقط استرس میگیری

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

زود رفتی من هفته نه رفتم هم قلبش تشکیل شده بود هم اینکه استرسم بهم وارد نشد همینقدر ک جوابت مثبت بود ...

آره منم ۵ هفته رفتم بهم گفت فقط ساک بارداری میبینم چیز دیگ ای نیست برو دو هفته دیگ سنو واژینال بده حالا گذاشتم هفته ۸و۹ برم که خیالم راحت بشه

زود رفتی من هفته نه رفتم هم قلبش تشکیل شده بود هم اینکه استرسم بهم وارد نشد همینقدر ک جوابت مثبت بود ...

عزیزم بعضی اوقات زود رفتن جون ادمو نجات میده من برام ÷یش اومد اگر نرفته بودم خدای نکرده جونم رفته بئد بخاطر خارج رحمی بودن