_بانو_ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1167 عنوان رتبه دکتری 191 بازدید | 14 پست نتایج اومد!همسرم روزانهمجاز نیست، آزادم اگهقبول بشهمیره، رتبه اس ۳۹۵ اومده بین ۷۵۰ نفر شرکت کننده تو رشته اش!😑بنظرتون شانسقبولیاز آزاد داره؟رشته میکروبیولوژی هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄 1400/01/29 | 13:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_بانو_ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1167 آره داره رشتش چی هست؟ میکروبیولوژی هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
opo عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 17653 چقدر کم شده 😩😩 ازاد اره میشه ولی خرجش بالاست وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 چقدر کم شده 😩😩 ازاد اره میشه ولی خرجش بالاست برای دکتری ازاد ترمی چندمیفته؟ واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
mohyy82 عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 7598 آزاد بله میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹
opo عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 17653 برای دکتری ازاد ترمی چندمیفته؟ من ارشد سال ۹۲ بودم بیست میلیون پام دراومد اون زمان دکتری میگفتن میشه ۱۰۰ تچمن الان دیگه نمیدونم وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
_بانو_ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1167 چقدر کم شده 😩😩 ازاد اره میشه ولی خرجش بالاست نخونده بود آخه اصلا! خیلی ناراحته ولی هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
_بانو_ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1167 مهم مصاحبه هس نه کتبی مصاحبه آزاد زیاد سخت نمیگیرن گویا هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
مدیسا1365 عضویت: 1397/04/07 تعداد پست: 16891 برای دکتری ازاد ترمی چندمیفته؟ هر ترمش ۹تا ۱۱ تومن دروس علوم پایه
opo عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 17653 نخونده بود آخه اصلا! خیلی ناراحته ولی فدا سرش منم ازمون استخدامی یه سال خوندم مرحله مصاحیه رد شدم سهمیه گرفتن منم ناراحتم ولی میگن لیاقت این جامعه اینه که بیسوادای سهمیه ای بالای سرشون باشه وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 من ارشد سال ۹۲ بودم بیست میلیون پام دراومد اون زمان دکتری میگفتن میشه ۱۰۰ تچمن الان دیگه نمیدونم&nbs ... مرسی عزیزم واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9477 هر ترمش ۹تا ۱۱ تومن دروس علوم پایه مرسی عزیزم 🌺 واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
_بانو_ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/23 تعداد پست: 1167 فدا سرش منم ازمون استخدامی یه سال خوندم مرحله مصاحیه رد شدم سهمیه گرفتن منم ناراحتم ولی میگن لیاقت ا ... ولی کاش قبول شه آزاد، مشکل شهریه نداره هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄