2777
2789
عنوان

رتبه دکتری

191 بازدید | 14 پست

نتایج اومد!

همسرم روزانه‌مجاز نیست، آزادم اگه‌قبول بشه‌میره، رتبه اس ۳۹۵ اومده بین ۷۵۰ نفر شرکت کننده تو رشته اش!😑

بنظرتون شانس‌قبولی‌از آزاد داره؟

رشته میکروبیولوژی

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چقدر کم شده 😩😩 ازاد اره میشه ولی خرجش بالاست 

برای دکتری ازاد ترمی چندمیفته؟ 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
برای دکتری ازاد ترمی چندمیفته؟ 

من ارشد سال ۹۲ بودم بیست میلیون پام دراومد اون زمان دکتری میگفتن میشه ۱۰۰ تچمن الان دیگه نمیدونم 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
نخونده بود آخه اصلا! خیلی ناراحته ولی

فدا سرش منم ازمون استخدامی یه سال خوندم مرحله مصاحیه رد شدم سهمیه گرفتن منم ناراحتم ولی میگن لیاقت این جامعه اینه که بیسوادای سهمیه ای بالای سرشون باشه 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
من ارشد سال ۹۲ بودم بیست میلیون پام دراومد اون زمان دکتری میگفتن میشه ۱۰۰ تچمن الان دیگه نمیدونم&nbs ...

مرسی عزیزم 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
هر ترمش ۹تا ۱۱ تومن دروس علوم پایه

مرسی عزیزم 🌺

فدا سرش منم ازمون استخدامی یه سال خوندم مرحله مصاحیه رد شدم سهمیه گرفتن منم ناراحتم ولی میگن لیاقت ا ...

ولی کاش قبول شه آزاد، مشکل شهریه نداره

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄