2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم والا کلا مادر خواهر بزاشون ارزش دارن بالاخره مادر خواهرشن مثل ما ک مادر خواهرمونو دوس داریم ولی ما خانما حساس میشیم

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ..این صبر که من میکنم افشردن جان است

عزیزم سوال منطقی نیست خانوادش هستن ها مادرش ۹ ماه اونو تو شکمش نگه داشت بزرگش کرد پدرش زحمت کشید براش خواهر و برادر هاش باهاش بزرگ شدن یعنی چی ترجیح میده شمارو هم باید به اندازه خانوادش دوست داشته ، یکم فکر کن سر سوالت 

🔴🔴لایک نکن🚫🚫🚫

عزیزم خودتو بزارجای شوهرت تومیتونی بین شوهرت و پدر و مادرت یکیو انتخاب کنی؟من نمیتونم چون عاشق خانوادمم و هیچوقتم ازش نپرسیدم منو بیشترمیخوای یاخانوادت،،شما هرکاری نسبت ب خانواده اون انجام بدین برمیگرده ب خودتون ،

عزیزم سوال منطقی نیست خانوادش هستن ها مادرش ۹ ماه اونو تو شکمش نگه داشت بزرگش کرد پدرش زحمت کشید برا ...

خب ترجیح میده اونارو ب من با اینکه من خیلی دوسش دارم و عاشقشم میدونم غیر منطقیه ولی خونوادش خیلی بدی میکنن بهم و اینم هیچی نمیگه بهشون

عزیزم خودتو بزارجای شوهرت تومیتونی بین شوهرت و پدر و مادرت یکیو انتخاب کنی؟من نمیتونم چون عاشق خانوا ...

ببین عزیزم اگ در هر شرایطی خونوادشو ب تو ترجیح بده بازم همین حرفو میزنی من خیلی جاها از خونوادم گذشتم ولی اون ن

ببین عزیزم اگ در هر شرایطی خونوادشو ب تو ترجیح بده بازم همین حرفو میزنی من خیلی جاها از خونوادم گذشت ...

شما خیلی اشتباه کردین هیچوقت از خانوادت برا شوهر نگذر،،بعدشم میخوای بری بهش بگی منو بیشتر میخوای یااونارو ؟خب معلومه بهت نمیگه ،

شما خیلی اشتباه کردین هیچوقت از خانوادت برا شوهر نگذر،،بعدشم میخوای بری بهش بگی منو بیشتر میخ ...

نمیگم ک بهش میخام بدونم مث من گذشت داره مثلا اون پدر منو انداخت بیرون از خونه من گذشت کردم میخام بدونم خودشم انقدی جرعت داره 

نمیگم ک بهش میخام بدونم مث من گذشت داره مثلا اون پدر منو انداخت بیرون از خونه من گذشت کردم میخام بدو ...

وای چ بد😞من اگه بودم بابامو مینداخت بیرون میمیردم،،بعضی وقتا تودعوا بهم میگه پدرسگ منم بهش میگم مادرسگ،هیچوقت کم نمیارم