سلام من پسرم ۳سالشه و همه جور خواب آوری امتحان کردم اصلا شبا خواب نداره اذان صبح رو میشنوه و میخابه کلافم کرده ی خواب آور ک عوارضی نداشته باشه سراغ ندارین😭😭البته بعدش تا لنگ ظهر خوابیم باهم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم بعد اذان که میخوابه ساعت ۸ بیدارش کن سرگرمش کن بعداژظهر هم یک ساعت بخوابه بعد ببرش بیرون پیاده ...
وقت خوابش ک رسید گریه و زاری خونه رو میزاره روسرش نمیشه اصلا چندباری امتحان کردم ک نذارم بخابه ولی اصلا راه نمیده پاهاشو میزنه زمین گریه میکنه من میترسم آسیب ببینه کاریش ندارم
این کاری که من میگم انجام بده داروی خواب نده به بچه، روزی نیم ساعت زودتر بیدارش کن یعنی اگه تا ۱۲ ظهر میخوابه روز اول ۱۱.۵ بیدارش کن میتونی دو روز ۱۱.۵ بیدار کنی روز سوم ۱۱ ...تا برسه به ۸یا ۹ صبح، اینطوری بدنش کم کم عادت میکنه اگه یک باره بخوای ۸ صبح بیدارش کنی شاید اذیت کنه، مطمئن باش نتیجه میگیری
عزیزم بعد اذان که میخوابه ساعت ۸ بیدارش کن سرگرمش کن بعداژظهر هم یک ساعت بخوابه بعد ببرش بیرون پیاده ...
عزیزم من خودم کی بخابم اینجوری ن میخواب ن میزاره بخابم و خودمم دست تنهام کسی نیس کمکم کنه پیشنهاد خوبی دادی اگ بتونم بیدارش کنم البته ساعت ۱۰ خوابیده بعد ۱بیدار شده کلا تا اذان صبح بیدار مونده خواب اولیش رو دوساعت بیشتر نمیخابه هرساعتی بخابه فرقی نمیکنه بنظر خودم آخرین راه خلم خواب آور ک دنبال یچیزیم عوارضش کمتر باشه و تاثیرش بیشتر