2777
2789
عنوان

این درسته که

283 بازدید | 15 پست

سلام این درسته که آقایون بعضی فقط درصد بالایی  اسپرم ایکس شون سالمه بعضی فقط ایگرگ سالم که باعث میشه فقط صاحب دختر داربشن یا فقط صاحب پسر ؟حالا هر چندتا بچه م بیارن

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم

درسته ،یه زن از این لحاظ هیچ وقت مشکل نداره اما 

همش میگن زن فلان زا هست😂

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
درسته ،یه زن از این لحاظ هیچ وقت مشکل نداره اما  همش میگن زن فلان زا هست😂

آره دیگه زن که فقط تخمک اونم بدون تعیین جنسیت.اما اینکه یه آقا صرفااسپرم ایکس یا ایگرگ .البته منظورم اونایی که فقط دختر یا پسر دارن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درسته ،یه زن از این لحاظ هیچ وقت مشکل نداره اما  همش میگن زن فلان زا هست😂

شرایط رحم دخیله 

دکتر زنان به خاله ی من  گفت تو نمیتونی دختر بیاری با این که عاشق دختر بود 

بعد مایعنه گفت رحمت فوق العاده 

(نمیدونم قلیایی یا اسیدیه😄)

که اسپرم دخترو میکشه 

الان سه تا پسر داره ،میخواست اخری دختر باشه که نشد

اگر به جفت ۲۳ کاریوتیپ های مرد و زن دقت کنید این تفاوت را می بینید. جفت ۲۳ کروموزوم ها در کاریوتیپ را کروموزوم های جنسی می نامند چون در تعیین جنسیت نقش دارند. در انسان ماده دو کروموزوم آخر شبیه هم هستند و به آن ها XX می گویند. در صورتی که در مرد باهم متفاوتند و XY ی گویند.

در انسان کروموزوم Y تعیین کننده جنسیت می باشد. یعنی اگر کسی دارای یک کروموزوم Y باشد مرد خواهد بود.

اما برای تولید مثل جنسی و تولید سلول های جنسی نر و ماده نوعی تقسیم خاص در اندام های جنسی انجام می شود که به آن میوز می گویند. در این نوع تقسیم تعداد کروموزوم های سلول های حاصل یا سلول دختری نصف سلول مادری است. یعنی در انسان که سلول های عادی ۴۶ کروموزوم دارند سلول های جنسی یعنی اسپرم و تخمک ۲۳ کروموزومی هستند. اما در تقسیم میوز همه سلول های جنسی ماده یا تخمک فقط یک کروموزوم X  دریافت خواهند کرد. اما در در تقسیم میوز در جنس نر نصف سلول های جنسی نر یا اسپرم ها کروموزوم X  و نصف دیگر کروموزوم  Yدریافت خواهند کرد.

اما در هنگام لقاح یعنی ترکیب سلول جنسی نر و ماده جنیست نوزاد وابسته به این است که تخمک ماده با کدام نوع اسپرم ترکیب شود. اگر تخمک با اسپرم X  دار ترکیب شود کروموزوم های سلول تخم XXمی شود و جنین ما ماده است. اما اگر تخمک با اسپرم Yدار ترکیب شود، جنین XY می شود و جنسیت آن نر است

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
شرایط رحم دخیله  دکتر زنان به خاله ی من  گفت تو نمیتونی دختر بیاری با این که عاشق دختر بو ...

مطمئنی؟رحم وقتی توش میچسبه که دیگه دوتااسپرم وتخمک باهم لقاح شدن.پس اونایی که هم بچه هایخودشون هم عروساشون یه جنس میشه چی رحم همشون اسید یا قلیا فکر نکنم

همه میگن برا تشخیص جنسیت توی چند ماهگی نشون داده میشه 

نطفه یه هفته ایی هم جنسیت رو مشخص میکنه اما بخاطر اینکه سقط نشه میزار نطفه به جنین زنده تبدیل شه 

همه میگن برا تشخیص جنسیت توی چند ماهگی نشون داده میشه   نطفه یه هفته ایی هم جنسیت رو م ...

آره آزمایش خون ده هفتگی تو سل فری نشون میده

شرایط رحم دخیله  دکتر زنان به خاله ی من  گفت تو نمیتونی دختر بیاری با این که عاشق دختر بو ...

خب تو این اوضا هر کدومش که باشه 

بهش پیشنهاد میکنه که توی لگن اب و سرکه بشینه و یا تو لگن اب و جوش شیرین 

خب تو این اوضا هر کدومش که باشه  بهش پیشنهاد میکنه که توی لگن اب و سرکه بشینه و یا تو لگن اب و ...

آره آخه دوستم اینکارو کردبچه ش جنسیت دلخواهش نشد.اینجوری همش احتماله

مطمئنی؟رحم وقتی توش میچسبه که دیگه دوتااسپرم وتخمک باهم لقاح شدن.پس اونایی که هم بچه هایخودشون هم عر ...

وقتی رحمش میکشه که نمیتونن به لقاح برسن فقط پسرا میمونن 

بله مطمئنم ،دکتر ناامیدشون کرد ،فقط کاشت و اینا که دیگه بیخال شدن

آره آزمایش خون ده هفتگی تو سل فری نشون میده

کلا ۱ هفته رو هم نشون میده 

خواهرم تو یه ماهگی فهمید دختر داره ،البته دوستش پزشکش بود 

پزشکا نمیگن چون سقط کردن رو زیاد میکنه 

فکر کنم اوضاع خیلی وخیم بود  تو اٮ سرکه هم مینشست اما زیاد اثر نداشت

حتما همین طور بوده