2777
2789
عنوان

راهنمایی

61 بازدید | 4 پست

سلام وقتتون بخیر

من ماه هشتمه اقدام برای بارداری هستم این ماه روز 15 سیکلم درد شدید در تخمدان راست داشتم که تست کیت تخمک گذاری استفاده کردم و دوخط کاملا پررنگ نمایان شد و دو روز بعد از اون سینه هام حساس شد و روز 18 سینه هام سنگین شد و نوک سینه ام تیره و حساس شده و گاه و بیگاه در تخمدان راستم درد دارم که گاهی همزمان این درد در تخمدان چپم ادامه دار میشد.دیروز که روز 21سیکل بود بعدازظهر از شدت درد زیر دل از خواب بیدار شدم و درد پریودی داشتم.من سیکلهام 28روزه است.پلی کیستیک دارم و چون پرولاکتینم تقریبا همیشه کمی از حد نرمال بالاتره دکترم برام کابرلین تجویز کرده و ماه پیش سونوگرافی کردم که دکترم تصمیم گرفت این ماه از اوومید کلومیفن استفاده کنم الآنم همش گرفتگی در تخمدان راستم دارم که باعث میشه پایین کمرم سمت راست درد داشته باشم و موعد پریودی من 4اردیبهشت هست یعنی الان خیلی زوده بخوام تست انجام بدم.میشه لطفا اگه کسی مثله من بوده که شرایط منو داشته راهنمایی کنه ممکنه از علایم داروها باشه یا باردار باشم؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تقریبا پنج شیش روز قبل موعد از خواب بیدار میشدم و با درد می‌خوابیدم و پنج روز مونده به موعد بیبی چکم بعد یکساعت دوخط شده و باردار بودم

خوش به اون روزها دقیقا یکسال پیش همین روزا فهمیدم مامان شدم ولی سقط شد😢😢

من تقریبا پنج شیش روز قبل موعد از خواب بیدار میشدم و با درد می‌خوابیدم و پنج روز مونده به موعد بیبی ...

ای جانم.انشالله سلامت باشید بازم مامان میشی گلم❤️