2777
2789

گرمی بهش بده شبا قبل خواب ببر دسشویی مایعات قبل خواب بهش نده

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤱درمان شب ادراری و بی اختیاری👼

🔱کارشناس طب سنتی🔱

⚜سعید رفعتی⚜

🔺پونه10گرم

⚜زبان گنجشک15گرم

🔻اسطوخودوس10گرم

🔘✍همه را در2لیوان جوشانده و برای بچه های زیر 5سال نصف استکان و برای بالای 5سال یک استکان

دنبلان گوسفند

هفته ای دو مرتبه نصف دنبلان گوسفند را بصورت کبابی ویا کتلت و هر جور که میتواند بخورد

دارچین

مصرف دارچین یکی از ساده ترین راه های درمان شب ادراری در کودکان است. دراچین دارای طبعی گرم بوده و بدن کودک شما را گرم نگه می دارد.

فرزند خود را به جویدن یک تکه جوب دارچین در طول روز تشویق کنید.

همینطور می توانید با استفاده از پودر دارچین و شکر و کره و نان تست، یک صبحانه خوشمزه برای او درست کنید.

ماساژ

مقداری روغن زیتون را گرم کرده و هنگامی که فرزندان خواب است؛ قسمت زیر شکم او را با آن ماساژ دهید. این درمان را به صورت روزانه تا دریافت نتایج رضایت بخش دنبال کنید.

آب زغال اخته

آب زغال اخته نیز درمان خوبی برای کودکان دچار شب ادراری است. اگرچه خوردن مایعات قبل از خواب مخل درمان شب ادراری است. اما مصرف یک فنجان آب زغال اخته یک ساعت قبل از خواب و برای حداقل چند هفته، می تواند درمان موثری باشد.

گردو و کشمش

گردو و کشمش نیز روشی موثر برای کاهش تعداد دفعات رخ دادن شب ادراری در کودکان است. به فرزند خود ۲ گردوی کامل و ۵ کشمش قبل از خواب بدهید. این ردمان را نیز به مدت چند هفته تا پدیدار شدن نتایج مثبت ادامه دهید.

تمرین مثانه

تمرین مثانه به کشش مثانه و افزایش ظرفیت آن و همچنین تقویت ماهیچه های مثانه و ماهیچه ادراری کمک می کند.

کودک شما باید روزانه سه بار و هر بار ده مرتبه تمرینات مربوط به تقویت ماهیچه های لنگ را انجام دهد. یادگیری این تمرینات اگرچه برای کودکان کمی پیچیده است اما می تواند بسار مفید باشد. برای آشنایی با آن ها به تمرینات کگل مراجعه کنید.

همچنین کودک خود را تشویق کنید تا به محض احساس ادرار داشتن به دستشویی برود. این کار اگرچه به کاشه  کمک نمی کند ولی به ازفایش کنترل بر مثانه در طول روز کمک می کند.

همینطور توجه داشته باشید نگه داشتن طولانی مدت ادرار برای افزایش تحمل نگهداری ادرار و افزایش ضرفیت مثانه روش خوبی نیست. چراکه مثانه محل مناسبی برای رشد باکتری ها می شود.

عسل

یکی دیگر از مواد غذایی محبوب برای کاشه  عسل است.

عسل طعمی شرین دارد و کودکان معمولا از آن استقبال می کنند. مصرف یک قاشق چای خوری عسل قبل از خواب و یا یک قاشق غذاخوری عسل خام مخلوط در شیر برای صبحانه، می تواند در کاهش شب ادراری موثر باشد.

سرکه سیب طبیعی

سرکه سیب طبیعی با ایجاد تعادل در PH بدن و کاشه سطح اسید بدنف در درمان شب ادراری موثر است. همینطور سرکه سیب به سم زدایی بدن و درمان یبوست نیز کمک می کند.

دو قاشق چای خوری سرکه سیب را در یک لیوان آب بریزید. برای خوش طعم شدن می توانید به مقدار کافی عسل خام نیز به آن اضافه کنید. این شربت خوشمزه را در هر وعده غذایی به کودک خود بدهید.

⚜لینک گروه پاسخ‌گویی تلگرام⚜

⚜لینک گروه پاسخ‌گویی روبیکا⚜

https://rubika.ir/joing/CHACCJF0WYLLCUUVIELJZAAUHNQAMNKW

🩷🩷

ارثی نیست؟دختر  من تا قبل عید داشت بعد عید خودبه خود خوب شد

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...