2777
2789
عنوان

ترشح قهوه ای در بارداری

157 بازدید | 13 پست

هفته هشتم بارداری هستم امروز برای اولین بار ترشح قهوه ای داشتم، از اون موقع نشستم دارم گریه میکنم😢😢😢 متاسفانه دکترم هم روزای فرد نیس که امروز برم، فردا وقت دکتر دارم قرار بود سونوی تشکیل قلب بدم، اما الان ک ترشح قهوه ای دارم یعنی قراره سقط بشه؟😢😢 توروخدا کمکم کنید، چیکار کنم؟

بهش بزتگ خب

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان استرسهای بارداری

منم سونو رفتم نه درد دارم نه لک 

تشخیص دادن 

ساک دفرمه و ضربان مشهود نیست و سن بارداری ۶ هفته و ۴ روز 

سونوگرافی گفت برو سقط دنیا رو سرم خراب شد 

ولی دکترم گفت ۱۰ روز صبر کن

توام گلم استراحت کن و شیاف بزار زیاد تحرک نداشته باش

پروردگارا مرا بخودم وامگذار🌸
نه لزوما. خیلیا هم ترشح قهوه ایی داشتن و بعد برطرف شده. ایشالا که برای شمام همینه برات صلوات فرستادم

مرسی عزیزم نمیدونی چقد خوشحال شدم ک برامصلوات فرستادی ایشالا خدا صدای ما رو بشنوه و بهم رحم کنه😔

نترس چیزی نیس استراحت کن ادامه داش دکترم برو. رابطه داشتی یا فعالیتت زیاد بوده؟

مرسی امیدوارم چیزی نباشه...

رابطه راستش داخل نبود فقط دیروز به حالت ارضا رسیدم اما بدون اینکه داخلی باشه... یعنی بخاطر همونه؟😢

مرسی امیدوارم چیزی نباشه... رابطه راستش داخل نبود فقط دیروز به حالت ارضا رسیدم اما بدون اینکه داخلی ...

شاید به کمر یا شکمت فشار وارد شده.

تو سه ماه اول باید بیشتر مواظب باشی.رابطه نداشته باش

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕