2777
2789
عنوان

افسردگی

278 بازدید | 13 پست

هرکاری میکنم چاق نمیشم واقعا دچار افسردگی شدم😭اعتماد به نفسم خیلی اونده پایین از بس همه گفتن لاغری قدم۱۷۰وزنم۵۰

همه چی هم مصرف کردم(قرص مخمر،جینسینگ،سویق،فت فست،گین اپ،)دکتر تغذیه و باشگاهم رفتم هیج تاثیر نداشت😭😭😭چیکار کنم اصن لباس تو تنم خوب نمیوایسع😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیره انگور خوردم الان دارم چهار شیره میخورم اصن با غذا چاق نمیشم😭

سیب زمینی اب پز و شیرخشک و بستنی زیاد بخور غذاهاتو با نون بخور

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

از یک ساعت قبل تا یک ساعت بعد و همراه با غذا به هیچ عنوان مایعات مصرف نکنید (آب . نوشابه . دوغ و ... )

بعد از غذا یه مقدار شیرینی جات بخورید ( قند . شکلات . یا هر چیز شیرین دیگه )

بادوم زمینی هر وقت تونستید بخورید هرچند کم

چای اصلا اصلا اصلا نخورید

غذا خیلی خیلی زیاد بخورید

کپسول مولتی ویتامین مینرالم اگه خواستید بخورید

اگه با خواب آلودگی مشکلی ندارید قرص سیپروهپتادین که به شدت اشتها آوره و همچنین خواب آور روزی یه دونه قبل ناهار مصرف کنید

این دوتا دارو رو پزشک بعد از آزمایش گرفتن و مطمئن شدن از اینکه انگل و مریضی ندارم بهم داد
شما هم میتونید یه پزشک عمومی برید و آزمایش بدید تا مطمئن بشید و همچنین خیالتون راحت باشه که دارو رو خودسرانه مصرف نکردید

اگه ورزشم کنید خیلی نتیجه عالی یی میگیرید

خودم این کارارو انجام دادم لز 57 رسیدم به 87 توی 3 ... 4 ماه حدودا

در صورتی که قبلش کلی پروتئین و کراتین و کربوهیدرات و مکمل دیگه مصرف میکردم اما اصلا نتیجه نمیگرفتم 

البته اینم بگم که نمیدونم واسه خانوما جواب میده یا نه واسه من که جواب داد

خانوم نیستم همین
از یک ساعت قبل تا یک ساعت بعد و همراه با غذا به هیچ عنوان مایعات مصرف نکنید (آب . نوشابه . دوغ و ... ...

من اصن با غذا چاق نمیشم دارو هم اثر نداشت روم میخواستم ازمایش بدم ولی نمیدونم چه ازمایشی بنظرتون ازمایش هورمون بدم؟چون قبلا چکاب کامل دادم نشون دکتر دادم فقط گفت کم خونی😐

من اصن با غذا چاق نمیشم دارو هم اثر نداشت روم میخواستم ازمایش بدم ولی نمیدونم چه ازمایشی بنظرتون ازم ...

این که میگید اصلا با غذا چاق نمیشید اصلا درست نیست

کسی که سالم باشه با زیاد غذا خوردن حتما چاق میشه

منظورم از زیاد غذا خوردن حداقل 2 یا 3 برابر الانه     اگه 2 تا بشقاب برنج میخورین باید بکنیدش 4تا اگه 1دونه نون میخورین باید بکنیدش 2تا  این میشه زیاد

این که الان میگید خیلی غذا میخورین و چاق نمیشین معنیش اینه که زیاد نمیخورین یا شایدم مشکلی دارین که اونو دکتر باید تشخیص بده

و اینکه چه آزمایشی بدید هم نمیدونم من

واسه من که یه نمونه مدف.و.ع ازم گرفتن واسه انگل و این جور چیزا که نداشتم و با همون قرصایی که اسماشونو نوشتم قبلا مشکلم حل شد که قرصاشم خیلی خیلی ارزونه

و اینم که میگید کم خونی دارید  اطلاع ندارم که توی وزن و اشتها چه تاثیری داره حتما با متخصص تغذیه مشورت کنید شاید علت اصلیش همین باشه اصلا

خانوم نیستم همین

مختصر و مفید بخوام بگم

عملا هر خوراکی یی که دیدی بهش رحم نکن 

مهم نیست چیه 

مهم نیست سری یا گرسنه

مهم نیست ازش بدت میاد یا نه

مهم نیست مفیده یا مضر

مهم نیست شبه یا روز

خونه ای یا بیرون

روزه ای یا نه

فقط بخور

اما اون نکاتی که قبلا گفتمو حتما رعایت کن

تنها رمز موفقیت همینه

خانوم نیستم همین
مختصر و مفید بخوام بگم عملا هر خوراکی یی که دیدی بهش رحم نکن  مهم نیست چیه  مهم نیست سر ...

اره خوب من خیلی بد غذام یعنی هرچیزی رو نمیخورم معده امم گنجایش اون حجم از غذا رو نداره قرص اشتها اور هم خوردم ولی تاثیری نداشت دکتر تغذیه هم خوب نبود نمیدونم باید برم دکتر معده یا یه دکتر دیگه🙁😢

این که میگید اصلا با غذا چاق نمیشید اصلا درست نیست کسی که سالم باشه با زیاد غذا خوردن حتما چاق میشه ...

نه کم خونی تاثیر نداره چون من کم خونیم ارثیه ولی قبلا وزن اضافه میکردم الان دو سه ساله ثابت موندم و لاغر تر میشم🙁

بنظرتون طب سنتی یا دکتری میتونه طبع ادمو عوض کنه؟که مثلا غذاهایی که ادم دوست نداره رو بخوره🙄

نه کم خونی تاثیر نداره چون من کم خونیم ارثیه ولی قبلا وزن اضافه میکردم الان دو سه ساله ثابت موندم و ...

من در زمینه طب سنتی و طبع ادما اطلاعاتی ندارم

فقط از یک چیز مطمئنم

اونم اینه که وقتی اشتهاتون زیاد بشه دیگه از هیچ خوراکی یی بدتون نمیاد

من وقتی اون قرصارو مصرف میکردم به هیچی نه نمیگفتم  خیلی ببخشید که اینو میگم اما توی سربازی غذاهایی که میخواستن بریزن دور رو هم میخوردم البته تمیز بود و دهنی نبود

فقط باید اشتهاتونو زیاد کنید  بقیه چیزا خود به خود حل میشه

خانوم نیستم همین
من در زمینه طب سنتی و طبع ادما اطلاعاتی ندارم فقط از یک چیز مطمئنم اونم اینه که وقتی اشتهاتون زیاد ...

شما یه متخصص تغذیه برید و بگید میخوام از این دارو ها مصرف کنم واسه اشتهام 

باهاش مشورت کنید 

ببینید اگه مشکلی براتون ایجاد نمیکنه و ضرری نداره همین قرصی که من گفتمو مصرف کنید واسه من که خارق العاده بود تاثیرش
ینی میخواستم ظرفا و سفره و فرش و همه چیو بخورم

از خوردن و جویدن فکن و صورتم درد میگرفت خسته میشدم

فقط یه دکتر برید و در مورد همین قرص باهاش مشورت کنید

سیپروهپتادین

بدون نسخه هم میدن

اما من توصیه نمیکنم بدون نظر پزشک مصرف کنید

ممکنه واسه خانوما مشکل ایجاد کنه

خواب آلودگی بیش از حدشم خودش یه معضل بزرگه

خانوم نیستم همین