ان شالله عزیزم من بعد از 6 ماه اقدام برام اتفاق افتاد درست ماهی که کاملا بیخیال شده بودم باردار شد ...
من استرس ندارم زیاد.
شما روزای تخمک گذاری اقدام میکردین؟
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
نمیدونم بعد اینکه پریودم تموم شد اقدام کردیم فک میکنم توزمان تخمک گذاری بوده باشه
اغلب دو هفته بعد از اولین روز پریود،تخمک گذاری میشه
مرسی گلم ان شاالله سالم باشه پسرباشه😄😄 چون بچه اولم دختره😍
منم بچه اولم دختره،دوست دارم دومی پسر باشه،سه ماهه دارم تلاش نیکنم ولی بی نتیجه بود