2777
2789
عنوان

بنظرتون این بی بی چک مثبته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 44 پست
ان شالله عزیزم من بعد از 6 ماه اقدام برام اتفاق افتاد درست ماهی که کاملا بیخیال شده بودم باردار شد ...

من استرس ندارم زیاد.

شما روزای تخمک گذاری اقدام میکردین؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین اوایل فروردین😊 فک نمیکردم انقدزود بشه

روزای تخمک گذاری بود؟

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
من استرس ندارم زیاد. شما روزای تخمک گذاری اقدام میکردین؟

نه فقط اون روزا دو روز یه بار

یه روز یه بار

الان واقعا نمیدونم کدوم اقدامم باعث شده باردار بشم ولی احتمال میدم همون دور و بر بوده

اگه میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستید  
نمیدونم بعد اینکه پریودم تموم شد اقدام کردیم فک میکنم توزمان تخمک گذاری بوده باشه

اغلب دو هفته بعد از اولین روز پریود،تخمک گذاری میشه

مرسی گلم ان شاالله سالم باشه پسرباشه😄😄 چون بچه اولم دختره😍

منم بچه اولم دختره،دوست دارم دومی پسر باشه،سه ماهه دارم تلاش نیکنم ولی بی نتیجه بود

منم بچه اولم دختره،دوست دارم دومی پسر باشه،سه ماهه دارم تلاش نیکنم ولی بی نتیجه بود

ان شاالله ب زودی براتون اتفاق بیوفته😍

منم حاملگی اولم دوماه تواقدام بودم برااینم گفتم همون دوماه طول میکشه واقعا غافلگیرشدم

بله مثبته مبارك باشه چون زودزدى كمرنگه چندروزبعدبزنى پررنگه پررنگه

ممنونم عزیزم😍گفتم چون روزه ام وسحری خوردم شاید ادرار ب اون غلظت نرسیده ک پررنگ بشه🤔