2777
2789
عنوان

میاین ی لحظه؟؟؟؟

130 بازدید | 15 پست

منو شوهرم ی برگه پیش هم نوشتیم که نصف دارایی اعم از ملک خودرو مال من باشه اثر انگشت و امضائ هم زدیم این برگه رسمیت داره؟من میتونم نصف خونه رو ازش بگیرم؟

باید محضریش میکردی

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

باید محضری شه اینطوری ارزش قانونی اصلا نداره

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

محضری نباشه بنظرم زیادم مهم نیس حالا شاهدی چیزی داشتی

چرا میخای بگیری حالا 

اینکارا رو میکنین مردا چیزی به نام زنا نمیزنن😆😆😆😆😆😆😆

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
باید دو شاهدم باشه در هر صورت میشه اقدام کرد خواستید مشاوره حقوقی و اقدام در خدمتم

مشاوری یا دکتر🤨😆😆

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
بله بفرمایید

شما فرمودين بايد محضريش كنيد...

اگه خانوم براي سه دونگ خونه كه سندش رهن بانكه، وكالت فروش داشته باشه... ولي جداي از اين وكالت، توافقنامه اي كه زوجين مثل اين خانوم و همسرشون، بين خودشون امضا كردن(كه داخلش اشاره شده كه آقا اين سه دونگ رو به خانم بخشيده و آقا مكلفه اقساط بانك رو خودش پرداخت كنه) هم ضميمه ي چيزهاي ديگه به دادگاه طلاق تحويل داده باشن ولي محضري نكرده باشن...

در صورتي كه زوج اقساط بانك رو كه پرداخت نكنه... آيا ممكنه خانوم اون سه دونگ وكرو به خاطر ضمانت بانكي از دست بده؟!

يا اگر هم بانك اون خونه رو بگيره، خانوم ميتونه از باقي اموال مرد به جهت اون توافق نامه، معادل اين سه دونگ رو مطالبه كنه؟!

شما فرمودين بايد محضريش كنيد... اگه خانوم براي سه دونگ خونه كه سندش رهن بانكه، وكالت فروش داشته باش ...

اولا من نگفتم محضریش کنید گفتم دو شاهد امضا کنند اگر چه محضر هم درسته تر چند بار سوالتونو خواندم تا بفهمم اون سه دانگ که برای خود خانم هست یا وکالت دارن تعهد به پرداخت اقساط بانک یک تعهد جداگونه است ربطی به مالکیت ندارد ظاهراً سند خونه تو رهنه بانکه اگر اقساط پرداخت نشه کل خونه به میزان بدهی مزایده گذاشته میشه سعی کردم سوال رو یفهم و پاسخ بدم در هر صورت من یک موسسه حقوقی دارم چنانچه جواب واضح نبود درخصوصی شماره بدم تا پاسخ گویی بهتر داشته باشم

اولا من نگفتم محضریش کنید گفتم دو شاهد امضا کنند اگر چه محضر هم درسته تر چند بار سوالتونو خواندم تا ...

ممنونم

ببخشيد اگه درست توضيح ندادم

در واقع خونه سه دونگش به نام آقا بوده و سه دونگ به نام خانوم.

و سند كل اين شش دونگ به عنوان ضمانت گرو بانكه به جهت وامي كه آقا از بانك گرفته...

آقا و خانوم به جهت طلاق، توافق نامه ي مالي بين خودشون امضا ميكنن كه فقط اثر انگشت و امضا داره (بدون شاهد)، و تحويل دادگاه داده ميشه و ضميمه ي پرونده ي طلاق... در اين توافق نامه قيد شده آقا متعهده كه اقساط رو منظم پرداخت كنه و كل خونه متعلق به خانومه...

جدا از اين توافقنامه، آقا به طور محضري وكالت فروش سه دونگي كه متعلق به خودشون بوده رو به خانوم ميدن...

حالا سوالم اين بود كه اگه آقا اقساط رو نپردازن، تكليف خونه چيه...

و اگر خونه به مزايده گذاشته بشه، به ميزاني كه از قيمت خونه جهت اقساط بانك كسر ميشه، خانوم ميتونن از باقي اموال آقا بر اساس توافقنامه، معادل قيمت كسر شده رو درخواست كنه؟!

اولا من نگفتم محضریش کنید گفتم دو شاهد امضا کنند اگر چه محضر هم درسته تر چند بار سوالتونو خواندم تا ...

هنوز الحمدلله مشكلي پيش نيومده... من براي آينده پرسيدم كه خيالم راحت باشه... از راهنمايي تون ممنونم

من پيام شمارو ذخيره ميكنم كه گم نكنم شمارو تا در صورت نياز حتما مزاحمتون بشم