2777
2789
عنوان

دوستان بیایین ☹️💓

97 بازدید | 13 پست

اون سوره نجمه؟ که میگن اگ 40 روز بخونی واسه مهر و محبت خوبه یا یه چیز دیگ 

𝓨𝓸𝓾 𝓪𝓻𝓮 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓮𝓼𝓽  𝓲𝓷𝓬𝓲𝓭𝓮𝓷 𝓸𝓯 𝓵𝓲𝓯𝓮 . . 🌸🦋

نمیدونم سرچ کن تو نت حتما نوشته

من ب معجزه نوشتن ایمان دارم چون قبلا تجربه اش رو داشتم ک خواستم رو نوشتم و بهش رسیدم وقتی تیکرم تموم شه من پیشرفت شغلی عالییی دارم در آمدم ب میزانی ک میخوام رسیده و رابطه عاطفی پایدار و سازنده ای دارم😍😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیزا رو باور نکن. مهر و محبت بیشتر میخوای؟ بیشتر مهر و محبت بورز :) کارما برش میگردونه به خودت

☹️💓💓قشنگه 

این چیزا رو باور نکن. مهر و محبت بیشتر میخوای؟ بیشتر مهر و محبت بورز :) کارما برش میگردونه به خودت

شما مردین ببخشید قلب دادم نمیدونستم 😑🚶‍♀️

میشه بگید منبعتون چیه؟

منبع رو راستیتش نمیدونم ولی معلم دینیمون تو دبیرستان این رو خییلی گفته بود

و اگر اشتباه نکنم ی بار مسجد شهرمون هم بودن روحاتی شهرمون هم بالای منبر این رو گفت

معتبره ولی

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
منبع رو راستیتش نمیدونم ولی معلم دینیمون تو دبیرستان این رو خییلی گفته بود و اگر اشتباه نکنم ی بار ...

یعنی من 1000 میلیارد پول بخوام چهل بار سوره حشر رو بخونم بهم میده ؟ :| یکم به نظرم اشتباه میرسه چون خداوند یه جای دیگه میگه ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم یعنی خداوند هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر اینکه اونها اول خودشون رو تغییر بدهند.

هر چیزی هست درون خود انسانه هیچ معجزه ای قرار نیست بیاد مگر اینکه خود انسان به سمت خوبی تغییر کنه اونوقت خدا هم 10 برابر کمک میکنه.

یعنی من 1000 میلیارد پول بخوام چهل بار سوره حشر رو بخونم بهم میده ؟ :| یکم به نظرم اشتباه میرسه چون ...

حرف شما کاملا درست ولی به نظره من این سوره یک وسیله هست همنوطور که ما بخواییم پیاده بریم به یک شهر تا با هواپیما بریم خییلی با هم تفاوت داره

پس نمیتونیم این سوره حشر رو نقد کنیم

خداوند ابن رو قرار داده تا زودتر به هدفمون برسیم

ی سوال شما اهل تسنن هستین؟؟

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
حرف شما کاملا درست ولی به نظره من این سوره یک وسیله هست همنوطور که ما بخواییم پیاده بریم به یک شهر ت ...

من مسلمون هستم و تابع انسانیت. مذهب های مختلف ساخته شدن تا تفرقه بندازن وگرنه دین یکی بیشتر نیست :)