2777
2789
عنوان

تورو خدا کمک

163 بازدید | 15 پست

سلام دوستان بچم پی پی نمیکنه خودشو کنترل میکنه4 سالشه الان۸ روزه خودش نگه داشته شکمش اصلا سفت نیست نمیدونم چیکار کنم مقعدش با روغن زیتون چرب کردم دکتر منیزیم داده براش دادم گل سنا گل محمدی کسی تجربش داشته 😔😔😔😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه ک عزیزم ۸ روز خودشو نگه داره شاید موقع دفع درد داره یا یبوست شده یا مشکلی داره الکی  کنمیشه

خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚                         😁کاربرقدیمی😂                                     
نمیشه ک عزیزم ۸ روز خودشو نگه داره شاید موقع دفع درد داره یا یبوست شده یا مشکلی داره الکی  کنمی ...

نمیدونم بخدا خیلی ناراحتم موقع ای که میخواد بیاد خودشو نگه میداره دراز میکشه

نمیدونم بخدا خیلی ناراحتم موقع ای که میخواد بیاد خودشو نگه میداره دراز میکشه

ازش نپرسیدی ک درد داره شاید واقعا اذیته

خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚                         😁کاربرقدیمی😂                                     
نمیشه که خودشو کنترل کنه اخه  بهش کمپوت گلابی بده . گوجه زیاد بده و روش روغت زیتون بزن

کل غذاهاش همرته با زوغن زیتون خیلی عجیبه میترسم اتفاقی افتاده باشه

چرا خودشو نگهداشته؟؟

منظورتون اینه دستشویی نمیره هشت روزه؟

خدایی نکرده سنگ کلیه بگیره میدونی چقدر خرج داره؟

بهش مایعات زیاد بده یا بستنی و اینجور چیزا بده معدش کار کنه حداقل

هد روز کره میخوره شل نمیدونم چرا دکتر کلی بردم فایده نداره

یبار داداش منم همین سن ها بود پی پی نمیکرد مامانم برگ سنا دم کرد داد چند ساعت بد جیغ میزد گریه میکرد نمیرف دسشویی آخرش طاقت نیوورد رفت بلاخره پی پی کرد ببخشید انقدر نگه داشته بود سیاه بود پی پیش 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
چرا خودشو نگهداشته؟؟ منظورتون اینه دستشویی نمیره هشت روزه؟ خدایی نکرده سنگ کلیه بگیره میدونی چقدر ...

ادرارش میکنه ولی پی پیش نگه میداره تحرکشم زیاده دارم دیوانه میشم

یبار داداش منم همین سن ها بود پی پی نمیکرد مامانم برگ سنا دم کرد داد چند ساعت بد جیغ میزد گریه میکرد ...

نمیدونم بخدا خیلی عجیبه امروز کلی پیاده روی کردم بلکه شکمش کار کنه ولی فایده ای نداشت