2777
2789
عنوان

کروناوروزه

118 بازدید | 13 پست

سلام به همه. بچه هامن چندروزه که روزه هام گرفتم امروزحالم خیلی بدشد ضعف شدید.گلودردهم گرفتم .بنظرتون بقیه روزه هامم بگیرم یانه.درضمن چندوقته بایه بیمارکرونایی درارتباط بودیم اون الان بستریه وخانمش فوت شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش نمیدونم این جریان رو باید از اهلش بپرسید 

ولی گلو درد تون فکر نمی کنم مربوط به روزه باشه شما به احتمال زیاد سرما خوردید چون تب هم  دارید احتمال داره گلوتون عفونت کرده باشه 

به نظرم اولین فرصت برید دکتر و دارو بگیرید بخورید و ازش در مورد  ادامه روزه داری بپرسید 

با هم مهربان باشیم ♥️
راستش نمیدونم این جریان رو باید از اهلش بپرسید   ولی گلو درد تون فکر نمی کنم مربوط ...

الان نمیدونم باوجودکرونا اصلا روزه داری صلاح هست یانه آمارمرگ ومیر که رفته بالا همه جاهم سیاه یاقرمزه .خداخودش رحم کنه .الان خبردارشدم که ۹۰درصدریه های دوستمون درگیرشده شایدفوت بشه مثل خانمش ؟پناه برخدا چه بلایی بود سرمون اومد

راستش نمیدونم این جریان رو باید از اهلش بپرسید   ولی گلو درد تون فکر نمی کنم مربوط ...

من ترسیدم کرونا باشه .دیروزم روزه نگرفتم ولی امروز گرفتم حالم خیلی بد شد ضعف وبی حالی .من که میگم خدا راضی نیست به بدنمون آسیب برسه 

الان نمیدونم باوجودکرونا اصلا روزه داری صلاح هست یانه آمارمرگ ومیر که رفته بالا همه جاهم سیاه یاقرمز ...

ان شاالله که خدا به دوستتون سلامتی بده و به سلامتی برگردن به خونشون و شما هم بهتر بشید عزیزم 💕 و یه سرماخوردگی  ساده  بیشتر نباشه 😘

با هم مهربان باشیم ♥️