2777
2789
عنوان

نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2344 بازدید | 240 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی یار شب من کار با بحث کردنمون بااین چن تاخانوم ندارم ولی خوشم از دروغ نمیاد خاستم عدالت برقرار شه اول استارتر برا اون کاربر تاپیک زدن ... من جفتشونو نمیشناسم ولی اول تاپیک استارترو دیدم بد کاربر پریا

@نی_نی_یار_شب  

🖤erfanam🖤
مغزم سوت کشیدااا تو اون تاپیکش بودم فعلا اینجا اینجوری شده همینطوری پیش بره خیلیا میرن حال بهم ز ...

من که دیگه می‌خوام برم با این وضعیت

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
من برای تو تامیک زدم؟تورو جایی صدا کردم؟اسمتو جایی نوشتم؟

تاپیک زدی با عنوان حالا فهمیدم از چی رنج میبری؟؟!!!

@نی_نی_یار_شب این عنوان تاپیک این خانم که برا من زدن و بعد پاک کردن الانم کلا میزنه زیرش

من دیگه حرفی ندارم واقعا،خانم توقع داره سایت بشه چت روم هیچی بهش نگیم

خانوما تروخداااا این اخه چه وضعشه هرروز دعوا و دروغ،چی شد سایت اینجوری شد؟چرا اینقد سریع در برابر ه ...

سایت خوب مال قبلنا بود😔😔😔

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
ظاهرا نی نی سایت نیست دوست و دشمنه جبهه بازار شده😏 نمیفهمم چرا کنترل نمیکنن!!!!

یه عده آدمهای بالغ و فهمیده و قدیمی بخاطر این بچه بازیا رفتن متاسفانه. سایت هم دنبال کمیته تا کیفیته

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     
سایت نی نی یار داره ممنوع باشه نی نی یارا تذکر میدن

الانم ماداریم صحبت میکنیم ک نینی یار ببینه و تذکر بده😊

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///