بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای جااان خشکلی دیگه ده تا بگو چه خبره دله یا دروازه😂😂😂
😂😂😂من غلط اندازه چهرم همه فکرای دیگه میکنن در صورتی که من هفته به هفته ام بیرون نمیرم چه برسه با ده نفر همکلام شم😁
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کارشه عزیزم مانی میدونه 😁دیروز نگفتم بهش مادربزرگشو برده بود درمانگاه منم از فرصت استفاده کردم رفتم خرید گفتم ی هواام بخورم
هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
کارشه عزیزم مانی میدونه 😁دیروز نگفتم بهش مادربزرگشو برده بود درمانگاه منم از فرصت استفاده کردم رفتم ...
البته استرسم داشتم به اون اقاام گفتم کسی ببینه چیزی بشه مقصرش خودتونید ترسید رفت دیگه سیریش
من مجردیام با ۱ نفر دوست بودم باهاشم بیرون نمبرفتم توراه مدرسه منو میدید یا خخخخ صبحا میرسوند منو مد ...
الهی چقد ساده و پاک 😁😁من خاطرخواه داشتم برام کادو میفرستادن از اینو اون ولی هیچوقت کسیو نمیدیدم از ترس مامانم و داداشام نامه هایی که اتیش میزدم یادش بخیر چه دورانی بود