2777
2789
غلط اندازی دیگه 😁😁من دیروز رفتم ی کم خرید کنم واسه افطار پسره ول نمیکرد منم اهل بیرونو جواب دادن‌ن ...

جوووون  راست گفت دیگه 😆خوبه عشقت اونجور که ازش تعریف  کردی نمیاد دمه خونه بشینه نگهبانی

🌌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای جااان خشکلی دیگه ده تا بگو چه خبره دله یا دروازه😂😂😂

😂😂😂من غلط اندازه چهرم همه فکرای دیگه میکنن در صورتی که من هفته به هفته ام بیرون نمیرم چه برسه با ده نفر همکلام شم😁

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
سنسار تو این برنامه به صورت انلاین گذاشته میشه  دریایه نورم به فکرشم ولی اون هنوز ن ...

وای من قبلا رمان خیلی میخوندم جوری که چشام بعد یه مدت تا ر میشدن😐😐

😂😂😂من غلط اندازه چهرم همه فکرای دیگه میکنن در صورتی که من هفته به هفته ام بیرون نمیرم چه برسه با ...

من یه چند وقت خیلی میرفتم بیرون اینقدر مسافتای طولانی پیاده میرفتم الان دوباره تنبل دم حوصله پیاده رویی ندارم😐

جوووون  راست گفت دیگه 😆خوبه عشقت اونجور که ازش تعریف  کردی نمیاد دمه خونه بشینه نگهبانی

کارشه عزیزم مانی میدونه 😁دیروز نگفتم بهش مادربزرگشو برده بود درمانگاه منم از فرصت استفاده کردم رفتم خرید گفتم ی هواام بخورم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
😂😂😂من غلط اندازه چهرم همه فکرای دیگه میکنن در صورتی که من هفته به هفته ام بیرون نمیرم چه برسه با ...

من مجردیام با ۱ نفر دوست بودم باهاشم بیرون نمبرفتم توراه مدرسه منو میدید یا خخخخ صبحا میرسوند منو مدرسه 😂😂😂😂

🌌
کارشه عزیزم مانی میدونه 😁دیروز نگفتم بهش مادربزرگشو برده بود درمانگاه منم از فرصت استفاده کردم رفتم ...

البته استرسم داشتم به اون اقاام گفتم کسی ببینه چیزی بشه مقصرش خودتونید ترسید رفت دیگه سیریش 

من مجردیام با ۱ نفر دوست بودم باهاشم بیرون نمبرفتم توراه مدرسه منو میدید یا خخخخ صبحا میرسوند منو مد ...

الهی چقد ساده و پاک 😁😁من خاطرخواه داشتم برام کادو میفرستادن از اینو اون ولی هیچوقت کسیو نمیدیدم از ترس مامانم و داداشام نامه هایی که اتیش میزدم یادش بخیر چه دورانی بود