2777
2789
عنوان

سیاست زنانه

380 بازدید | 10 پست

بیایید یکم سیاست زنانه یاد هم بدیم،به طور مثال:من شوهرم مهندس عمران چطوری جلوی بقیه ببرمش بالا خیلی دوست دارم احترامش حفظ بشه،حالا چ احترام خودم چ شوهرم

یا مثلا چطوری با خانواده ی شوهر و جاری با سیاست رفتار کنیم

کم صحبت کردن بهترین سیاسته دنیاست

عزیزم تجربه دارید ؟ ،از چه جهت میگید؟ آخه مادرم خیلی تاکید داره ، نکنه شما مادر منی   

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

بنظرم دو رو بودن ، غیبت کردن و دروغ گفتن اگر از کل زندگی هامون پاک بشه بهترین سیاسته❤

از طرفی با احترام گذاشتن شما و همسرتون به هم ، بقیه هم متوجه میشن باید در شان شما رفتار کنن و این به شغل و مدرک تحصیلی ربط نداره 

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

به شوهرت احتمرام بزار جلوی بقیه. محترم بودنش رو تو عمل نشون بده نه توی حرف زدن ها. این که بخوای تعریف و تمجید کنی بدتر میکنه قضیه رو

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
اره تجربه دارم حرمتت همه جا حفظ میشه البته ک باید اجتماعی باشی

گلم میشه دقیق تر بگی ، در رابطه با شوهر فواید اش چیه کم حرف زدن

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

تو امور و مسایل خانواده شوهرت اصلا نه نظر بده نه دخالت کن مگر اینکه ازتون راهنمایی بخوان..اینطوری اوناهم وارد حریم شما نمیشن.

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....

کم صحبت کردن خوب صحبت کردن هر حرفی رو ب همه نگفتن راز داشتن احترام جاری و مادرشوهرو داشتن حتی اگ باهات خوب نبودن  این باعث میشه شوهرت ببینه اونا باهات بدن ول تو خانومی میکنی

با شوهر دوست بودن ن دست وپا گیر بودن طوری نشه ک بگه غلط کردم زن گرفتم ولخرج نبودن و خرج درست کردن 

احنرام احترام احترام والسلام 

مجردما اما ی باسیاستیم ک نگووو🥴😂

یک بی خبر از راه رسید جان مرا برد ... 🍃

بیستر تو جمع خانواده همسر شنونده باش تا گوینده چون خانواده همسر مناظرن یه چی بگی سوژه کنن ..به همسرت هم احترام بذار جلو بقیه نیاز نیست تعریف کنی که زود چشم میخوری از من گفتن بود

لطفا حسود نباشیم
گلم میشه دقیق تر بگی ، در رابطه با شوهر فواید اش چیه کم حرف زدن

تو روابط با همسر نباید کم حرف باشی باید هر حرفی رو نگی مثلا چیزای خصوصی مربوط ب خانوادت یا ی ضعف از خانوادت یا خودت از پس اندازت و و و ..... بستگی ب شرایط داره