2777
2789
عنوان

حشمت فردوس

286 بازدید | 15 پست

چرا داریوش ارجمند تو همه فیلماش این‌جوریه😐؟!

پسر دوست و علاقه‌مند به پند و اندرز گویی و شیکمو

این سریال جدیدش چقد شبیه ستایشه ! اون‌جا با اون نوه‌ش میرف کله پاچه می‌خوردو نصیحت می‌کرد این‌جام با این نوه‌ش می‌ره کباب می‌خوره و بازم نصیحت می‌کنه . فک کنم کارگردان دو تا سریال یکیه🤔

دیگه احساس می‌کنم در واقعیتم همین‌جوریه🤦🏻‍♀️

حرفای قشنگی میزنه 

پدر مشتیع

من مردای سن بالای اینجورو خیلی دوست دارم 

خیلی خفن و فهمیده و باحالن

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم تو این فیلمم نوشو به کام مرگ میفرسته

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

من از این فیلم یاور چقدر بدم میاد حالم بهم میخوره مخصوصا امروز انگار ارزش زن به لباس و ایناس زنه هم خیلی ضعیف بود در کل خیلی بده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
حرفای قشنگی میزنه  پدر مشتیع من مردای سن بالای اینجورو خیلی دوست دارم  خیلی خفن و فهمید ...

من اصلا تحمل نصیحت شنیدن ندارم در واقعیت 😐😖

میدونی سریالو خیلی کسل کننده کرده😑 البته بنظر من🤷🏻‍♀️

آره دیگه کارگردانش سعید سلطانی هستش

اکیپ کار هم یکیه

نگارش فیلم نامه هم یه حالته تقریبا

ولی پر محتوا و باب روز هستش

کاراکتراشم قشنگ بازی میکنن

بویژژژژژژژژژه آقای ارجمند

خدا حفظشوووووووووووووون کنه

فرشته ساداتم /     تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند   
من اصلا تحمل نصیحت شنیدن ندارم در واقعیت 😐😖 میدونی سریالو خیلی کسل کننده کرده😑 البته بنظر من🤷🏻 ...

بله نظرا متفاوتع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

من از این فیلم یاور چقدر بدم میاد حالم بهم میخوره مخصوصا امروز انگار ارزش زن به لباس و ایناس زنه هم ...

دقیقا

فک میکنه علامه دهره تو سریالاش

پسر دسته گلش خیانت کرده این میگه چون زنش به خودش نمیرسید😑 خیانت توجیهی نداره هیچ‌وقت

زنشم برگشته به دختره میگه پسرمو ببخش و فراموش کن😐

اونم که حرف گوش کن ایششش😑😑😑😑