2777
2789
عنوان

جذابیت زنانه

359 بازدید | 20 پست

بچه ها تو زن های اطراف تون، کدوم شون یه عادت خاصِ خوب  دارن؟ 

مثلا یکی از دوستام همیشه لاک صورتی می زنه و این دیگه سبکش شده 

زن داییم همیشه عطر به گونه اش می زنه(قبل از کرونا) موقع روبوسی بوی خوب از صورتش حس می شد

خودم قبل از اومدن مهمون عود وانیلی روشن می کنه 

جان من بیاین بگین تا یاد بگیریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زندایی جون من همیشه دستاشو کرم میزنه خیلی خوشم میاد😍

منم همینم☺️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

قبل خواب چندساعت مطالعه داره  عاشق این حرکتشم

کیییی🤨

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

همین که تابستون زود به زود لباسا مانتوهاتونو بشورین بغل دستتیون تو مترو‌یا تاکسی و...اذیت نشه لطف بز ...

وااای من قبل عید رفته بودم جایی 

وارد یه مغازه شدم شااااید باورت نشهههه ولی چنان بووووی سیر اومد داشتم خفه میشدم 

بعد فک کن همهههه ماسک داشتیم 

بعضیا واقعا انگار متوجه نمیشن یکارایی رو نباید بکنن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

زن عموی من اشپزی،. شیرینی پزی،. خیاطی بیست

دوستم حتی وفتی تنهاست تو خونه بهترین لباسش میپوشه، تو بهترین ظرف هاش غذا میخوره میگه کی از خودم بهتر چرا نگه دارم واسه مهمون

میوه وقتی به خودم احترام میذارم ناخوداگاه دیگران هم ب من احترام میذارن

یه دوست دیگم :کم لباس میخره شاید سالی فقط یه مانتو بخره ولی همونو گرون و خوب میخره

یه دوست دیگم همش تو کار دکتره. قرص های ویتامین،. تقویتی،. برای پوست و مو،.....

ای جان خیلی خوبین پس خیلی جذابه😍❤

فداتون بشم خوبی از خودته گلم😍☺️❤️