2821
2789
عنوان

عمل لیزیک

162 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من چند روز پیش رفتم پیش یه دکتر برا لیزیک،بهم گفت ضخامت قرنیه ات لب مرزه ولی از نظر من میتونی عمل کنی ، از اونجایی ک من دانشجوام و پارسال چشمام خیلی ضعیف تر شدن با این گوشیا از اطرافیان شنیدم که باید حداقل یکسال نمره چشات ثابت مونده باشه( اینو پزشکم نگفت) وگرنه برمیگرده، من برای نهم اردیبهشت نوبت عمل داشتم که بخاطر همین قضیه قراره کنسلش کنم گفتم صبر میکنم سال دیگ، اگ قراره برگردن چه فایده داره! بنظرتون تا سال بعد قرنیه من ک لب مرزه باز نازک تر میشه؟ چیکار کنم نمره چشمم تو این یه سال تغییر نکنه؟ لیزیک هست لازک هست پی ار کی هست من واقعا نمیدونم کدوم بهتره!  تجربه ای دارین بگین بچه ها🥺 از عملتون راضین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دوران بلوغ به شدت شماره چشمم بالا رفت و اینکه ارث هم داشتم

الان دو ساله شماره چشمم ثابت هست میخواستم لیزریک کنم دکتر چشم گفت من خودم عینک میزنم هنوز لیزر نکردم اطمینانی ندارم تو میخوای انجام بدی    

کلا منصرف شدم

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
منم میخام انجام بدم  هنوز تحقیق درست حسابی نکردم ببینم کدوم بهتره البته خب دکترم نرفتم که بهم ...

ولی خب دوتا از دوستام انجام دادن سالها قبل 

هنوز که برنگشته 

نمیدونم چی بوده عملشون

[QUOTE=186162561]مال من یکیش زیر یک هست اون یکی ام یک و نیمه انگاری چندساله دیگه دکتر نرفتم یادم رفته نمره مو ولی ا ...[/QUOTE

اره عزیزم منم سه سال پیش رفتم کم بود در عرض سه سال یهو دو شماره بالا اومده

2824
2823
2791
2779
2792