2777
2789

می‌خوام از شوهرم متنفرشم ولی نمیتونم خیلی مشکل دارن تو عقدم همش غبطه زندگی دیگرانو میخورم حالم خوش نیست کمکم کنید پشتم نیس بابامو از خونه انداخته بیرون هیجا باهام نمیاد خرفمو گوش نمیکنه حالم بده پدرش هرچی خواسته بهم گفته تو خونه فامیلمون فحش داد ب پدرمادرم گفت ک.ی.ر.م تو اول و اخرتون خونوادش تو خیابون مارو میبینن سلام نمیدن حتی داداشش بهم سلام نمیده نامزدمم قبلا دعوا کردم باهاش ی سری تو خیابون با داداشش روشونو ازمون برگردوند چیکار کنم ازش متنفر شم کلی اخلاقای بد داره تاپیک قبلیمو بخونید توروخدا فقط چشم پاکه اهل دوس دختر اینا نیس و رفیق باز نیس و اصلا حرف پس نمیده بخاطر همین نمیتونم ولش کنم میترسم در اینده شوهرم  وقتی میبینمش میفهمم دیوانه وار عاشقشم می‌خوام عشقم بهش کم بشه چون زندگی خوبی ندارم همش غصه میخورم همش گریه شده کارم افسرده شدم ولی واقعا عاشقشم😭😭😭😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم😪

به نظرم بشین منطقی فک کن که به دردت میخوره این ادم با چیزایی که گفتی یا نه ، مشکلاتی که خانومای متاهل دارنو نگاه کن ببین که بعضیا چقد اذیت میشن تا اخر عمرشون، سنگ که نیستی قطعا ناراحتی یه مدت ولی تصمیم منطقی بگیر نه احساسی لطفا

البته خونواده منم خیلی بی احترامی کردن ب نامزدم ولی نامزدم خودش مشکل داره رفتاراش

باااا این توصیفات بازم میگیییی عاشقشمممم اه اه اه اه.اینا بزززززرگترین و کافیترین دلیل برا یه نفرت عمیقه

همیشه عشق باشد همیشه برکت❤650☆☆☆شونصدمین کاربریمه🙄 نی نی سایت انقد منو نترکون برم دیگه رفتمممممم دیگه نه من نه تووووو😓

دیگه باید چیکار کنه ک ازش متنفر شی؟ 

نمیخام ناراحتت کنم ولی واقعا متاسفم برات ک اینقدر خودتو ضعیف میدونی و اجازه میدی ی نفر ک هیچ احتیاجی بهش نداری خوردت کنه به همراه خانوادش ،اخلاقای بدشو بنویس تو نوت گوشیت هرموقه دلت واسش قنج رفت😑😒 برو نگاشون کن متنفر میشی ازش

رابطه همسرت با خانوادت و کم کم در طی زمان درست کن میشه چون من این کار کردم......

فحش دادن هم خیلی کار سختی هست ولی اونم میتونی از سرش بندازی ولی باز آخرش فحش میده😉

حالا کار و درآمد و خونه و ماشین چی؟؟؟؟

رفتارش با شما؟؟؟؟

بد دل که نیست؟؟؟

اعتماد داره به شما ...

این ها مهم هستن فکر کن ببین همسرت با همین رفتار هاش میخوای یا نه

💖💖خدایا شکر💖

یه روز میاداینقدر اذیتت کرده که خود به خود ازش زده میشی مگه میشه عاشق یه آدم با اینهمه خصوصیت منفی شد بخاطر یکی دوتا خصوصیت خوب و اینجور که تعریف کردی آدمی نیستی که همه چیزو به یه ورت بگیری و بی تفاوت باشی به همین خاطر با این رفتارا و خانواده ای که داره و ترببت نادرستش فکر نمیکنم اون روز خیلی طول بکشه

رابطه همسرت با خانوادت و کم کم در طی زمان درست کن میشه چون من این کار کردم...... فحش دادن هم خیلی ک ...

درآمدش خوبه ماشین و خونه داره رفتارشم با خودم بد نیس وقتی باهاش خوبم خوبه وقتی بدم بده اعتماد میگه دارم ولی گوشیمو چک میکنه همش 

درآمدش خوبه ماشین و خونه داره رفتارشم با خودم بد نیس وقتی باهاش خوبم خوبه وقتی بدم بده اعتماد میگه د ...

میزاره تنها برید هر جا که میخواید؟؟؟

مشکلی با دوستای شما نداره؟؟؟

مشکل با ادامه تحصیل حتی با رانندگی شما؟؟؟

شاید الان فکر کنی سوالات احمقانه هست ولی خیلی مهم

💖💖خدایا شکر💖
میزاره تنها برید هر جا که میخواید؟؟؟ مشکلی با دوستای شما نداره؟؟؟ مشکل با ادامه تحصیل حتی با را ...

وقتی با خونوادم جایی میرم ناراحت میشه دعوا می‌کنه همش میگه خوش گذشت خوب میگردی با خونوادت ولی تنها ن زیاد جایی نمی‌زاره برم فقط کلاس زبان خودش نبودنی میرم تنها با دوستام مشکلی نداره می‌زاره برم باهاشون بیرون ادامه تحصیل دانشگاه ن ولی زبان میگه برو میگه با کار کردن زن مشکل دارم ی روز میگه میزارم کار کنی ی روز میگه ن پ من بیام خونه ببینم تو نیستی یا بچه رو من نگه دارم رانندگی مشکلی نداره