2777
2789
عنوان

خواستگار

185 بازدید | 23 پست

بچه ها اگه ی خواستگار داشته باشین که خودتون بدونین تو گذشته چجوری بوده، منظورم اینه که دختر باز بوده و اینا بعد بیاد سمت شما و بگه من تاحالا با کسی نبودمو اینا، هی ادا در بیاره که مثلا خیلی خوبه قبولش میکنین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا باید به شعور خودم توهین کنم؟؟؟ 

زنان متولد دی را هراسی نیست از سرما💕بی عشقْ جهان یعنی،  یکْ چرخشِ بی معنی 💖لطفا هر جا تاپیک راجع به متافیزیک و ماورا دیدین منم تگ کنید  

نه چون فهمیدم دروغ گو هم هست😄

کلا پسرای خیلی دختر باز بدرد زندگی نمیخورن چون همش چشمشون دنبال دخترای مختلفه عادت کردن تنوع طلبن، هستن کسایی که بعد ازدواج درست شدن ولی خیلی کمه بنظرم

چون دروغ گو بوده میگم نه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ن چون دروغگوئه

منم از همین بدم اومد، هیم از من ایراد میگیره😂 با اینکه من فقط ی نفر تو زندگیم بود اونم خانوادم میدونستن رابطه بدیم باهاش نداشتم قصدمون جدی بود، بعد هی اونو میکوبه تو سر من خودشو هی پاک نشون میده که من با کسی نبودمو فلان 😣😣😣😣

نه چون فهمیدم دروغ گو هم هست😄 کلا پسرای خیلی دختر باز بدرد زندگی نمیخورن چون همش چشمشون دنبال دختر ...

اره، این یکم عوض شده ولی خیلی بدم اومد خیبی ادای خوب بودن درمیاره فک میکنه پسر پیغمبره😣