2777
2789
عنوان

کی هتل بستان مشهد رفته ؟

7154 بازدید | 39 پست
راضی بودید؟ فاصله اش تا حرم چقدره ؟ خانواده شوشو مسئول گرفتن تور بودن این جار و انتخاب کردن میخاستم ببینم چطوریه ؟ ممنون
نعره هیچ شیری خانه چوبی را خراب نمی کند ........من از سکوت موریانه ها میترسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا مسافرت کاری رفته بودم.از هواپیما جاموندم.بامعاون شوشو بودم.گفتیم یه هتل نزدیک بریم که اینومعرفی کردن.....هتل تمیز و خو بی بود.تا حرم هم فک کنم خیلی خیلی نزدیکه
اگر بنا باشد بایستی و به طرف هر سگی که واق واق میکند سنگ پرتاب کنی ، هرگز به هیچ جا نمیرسی.
بستان یاباستان؟
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
من بستانو نمیدونم اما باستان خیلی نزدیکه وتمیزومجهز
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
بستان یاباستان
والا یکی میگه خیلی دوره تا حرم باید با تاکسی بری یکی میگه 5 دقیقه راه است من هم بچه 3 ساله دارم هم با مامانم هستم که مریضه تاکید هم داشتم که جاش و غذاش خوب و نزدیک باشه
نعره هیچ شیری خانه چوبی را خراب نمی کند ........من از سکوت موریانه ها میترسم