فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 عنوان اهنگ!!! 39 بازدید | 10 پست بچه ها یه اهنگ عاشقانه بود ک تو کلیپشون ی دختر و پسر فقط بودن دختره دو تا فشفه دستش بود .کی اهنگو یادشه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1400/01/29 | 00:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahg عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 شوخی میکنی نه؟ ._. بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205852 خداوکیلی ادرس درس ندادی وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 جزئیات خیلی دقیق بود چیکار کنم ی ادم فیضول تمام اهنگ نو ستالژیامو پاک کرده نمیدونم چجوری پیداشون کنم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 شوخی میکنی نه؟ ._. ن🥴 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 خداوکیلی ادرس درس ندادی خدا وکیلی همینو یادمه فقط مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
baran202098 عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 859 چیکار کنم ی ادم فیضول تمام اهنگ نو ستالژیامو پاک کرده نمیدونم چجوری پیداشون کنم خو حداقل ی تیکه از اهنگو بگو
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205852 خدا وکیلی همینو یادمه فقط هزارتا اهنگ این مدلیع خو وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 خو حداقل ی تیکه از اهنگو بگو یادم نیست نمیدونم چرا مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 هزارتا اهنگ این مدلیع خو ن بابا..اهنگ معروفی هم بود مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)