2777
2789
عنوان

افسردگی

62 بازدید | 7 پست

دوستان من یک خاله دارم که ۴۷ سالشه و لیسانس داره و سر کار میرفت قبلا و الان به خاطر شرایط کرونا خب یه مدتیه که سر کار نمیره ،بعد خالم مجرده و کلا خیلی هم اهل رفت و امد با کسی نیست ینی دوست و رفیق نداره و کلا از جوانیش هم خیلی خواستگار نداشت به خاطر همینم ازدواج نکرد دیگه‌.

بعد الان یه مدتیه که خیلی شدید دچار افسردگی شده بطوری که نه خونش رو مرتب میکنه نه به خودش میرسه ینی خیلی از نظر روحی شرایطش خوب نیست.

مثلا چند وقت پیشا من و مادرم در حد ۲ ساعت رفتیم خونش و خونش بهم ریخته بود و نامرتب و خودش هم تا ساعت ۵ بعد از ظهر خواب بود.

بعد مامانه من شرایطشو که دید ، گفت بیا یه مدت بریم با ما زندگی کن ولی خب خالم قبول نکرد.

دوستان چطوری میشه مثلا یک نفر که تا یه مدت پیش عادی بوده، یهو اینطوری بهم بریزه حالش؟؟

این اینده منه مطمئنم 😭

پدرم رو سال ۹۷ در اثر یه بیماری سخت از دست دادم (دور از جون مادرم البته) .  الان مادر عزیزتر از جانم درگیر سرطان هست مادرم یه فرشته هست که من رو به زندگی وصل کرده😭😭تورو خدا برااین که سلامتیش رو بدست بیاره دعاشون کنیید🙏🙏 به خدای مهربان بگید تنها امیدم و تنها پناهم مادر عزیزم رو بمن ببخشه😭خدایا من توبه کردم از تمام گناهانم پشت در خونت نشستم من رو از رحمت خودت ناامید نکن برای تمام ناامیدی هام دعا کنین که کم نیاورم این عهد من و خداوند هست که اگه مامان خوبم شفا پیدا کنه تا آخر عمرم خادم مردم یا مسجد بشم 

از کجا میدونی یهووو بهم ریخته؟! شاید از خیلی سااال پیش درون خودش ناراحت بوده.. یعنی حتما همینطوره.. منتها دیگه الان از نقش بازی کردن و ادای خوشحالا رو دراوردن خسته شده....

بهتره هرطور هست هواشو داشته باشید.. البته یطوری نباشه که با اصرارهای بیجا و زیادی دوروبرش بودن عصبی ش کنید..

یواش یواش بهش بگید بیاد باهاتون پیش روانشناس.. هرچه زودتر برید بهتره درمانشم راحتتره...

به دریا بنگروم دریا ته وینم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مثه بعضیا که دچار افسردگی میشن و به شدت عصبی میشن و دوست دارن تنها باشن بطور افراطی و همه رو پس میزنن، نیست باهاش برید بیرون.. تفریحات مورد علاقه شو باهاش انجام بدید.. اگه شرایطشو دارید برید سفر هم خیلی عالیه.. البته با رعایت پروتکلها..

یا حالا حداقل خارج از شهر در حد یه صبح تا بعدازظهر..

در کل سعی کنید تنهاش نذارید.. اگه بفهمید چرا نمیاد یه مدت با شما و علتو رفع کنید هم که دیگه خیلی عالی!

بشرطی پدرتون مشکلی نداشته باشه.. چون اگه داشته باشه و خاله تون متوجه این موضوع بشه، مشکل چندبرابر میشه..

از کجا میدونی یهووو بهم ریخته؟! شاید از خیلی سااال پیش درون خودش ناراحت بوده.. یعنی حتما همینطوره.. ...

نه اخه کلا الان مشخصه که حالش بهم ریخته

مثلا چند ماه پیش حالش خوب بود ینی ادم نمیتونه همش فیلم بازی کنه که بگه من حالم خوبه.

ولی الان از چهرش هم داره ناراحتی میباره

بله درسته باید مراجعه کنیم به روانشناس

نه اخه کلا الان مشخصه که حالش بهم ریخته مثلا چند ماه پیش حالش خوب بود ینی ادم نمیتونه همش فیلم بازی ...

همین دیگه... اشتباه ماها اینه که فکر میکنیم اگه ظاهر حالش خوبه، پس واقعا حال روحیشم اوکیه..