2789
تاریخ اصلی امروز  اماسیکل ۲۸روزه حساب کنم ۵شنبه بوده مال شماهم فقط منفی کمرنگ افتاد؟

آره ولی ۶ روز مونده به موعدم بود برو تو تاپیکا هست ببین چجوری بود

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شماعلامت هم داشتی؟ من هیچی علائم ندارم ماههای قبل دردسینه میشدم امااینماه همین روهم ندارم 

اره داشتم کم و زیاد میشد ولی بود، منم ماهای پیش سینه درد نداشتم این ماه داشتم ، برعکس ماهای پیش میشه معمولاً، لگن درد ،  درد زیر شکمم پهلوها که میزنه به پاها کشاله ران،کمردرد، اولش بی خواب شدم الانم چند روزه زیاد میخوابم، تکرر ادرار و تشنگی زیاد و اشتهای زیاد یکی هم ترشح سفید

اره داشتم کم و زیاد میشد ولی بود، منم ماهای پیش سینه درد نداشتم این ماه داشتم ، برعکس ماهای پیش میشه ...

منکه هیچی علائم ندارم گهگاه کمرم درد میگیره اماخوب میشه بعدافطار یه مقدارحالت تهوع میگیرم همیناحالت خاصی ندارم اصلا نمیدونم باردارهستم یانه سردرگم میمونه ادم 

نه علائم پریودی دارم نه بارداری😅

منکه هیچی علائم ندارم گهگاه کمرم درد میگیره اماخوب میشه بعدافطار یه مقدارحالت تهوع میگیرم همیناحالت ...

چند روز مونده به موعدت؟ فک کنم واسه تهوع زوده تهوع هفته ۶ به بعده فک کنم، یکی هم اینکه علائم با علائم فرق میکنه هرکی یه مدلیه

چند روز مونده به موعدت؟ فک کنم واسه تهوع زوده تهوع هفته ۶ به بعده فک کنم، یکی هم اینکه علائم با علائ ...

ماه پیش ۲۸روزه بودم انگاری ۵شنبه بایدپری میشدم 

تاریخ اصلیمم دیروز بود 

دیشب زدم امااصلا خط نیفتاد  همون خط منفی شم بصورت هاله خیلی کمرنگ افتاد به زور دیده میشد

صب ناشتا باید بزنی فردا بزن یا هم برو آزمایش