2821
2789
عنوان

آینده خوبم😌💗

88 بازدید | 2 پست

اونایی ک تاپیک های چند روزمو خوندم میدونن چی بهم گذشت،امروز عصر گریه هامو کردم،بعدش رفتم ارایشگاه،از قضا خانوم شروع کرد درددل کردن،اینکه همسنه منه ولی تو زندگی متاهلیش اوج جونیش 

بهش استرس و شوک واردشد الان سینه هاش کلا کیسته،کیست تیروئید داره،تحت درمانه

فکر کردم دختر جان اون آقا معایب زیاد داشت کم 

اذیت نشدی ک ،فکر کن ازدواج میکردی باهاش 

همش ناراحتی و فکروخیال،بعدم اون الان خوشحال نیست مطمئنم دلش پیشه منه ولی مثل همیشه تصمیم منطقی گرفته و پا رواحساسش گذاشته خلاصه انشا... ک پشیمون شه و تو حسرتم بسوزه،دلمم نمیاد نفرین کنم ن ب خاطر خودش 

بیشتر ب خاطر خانمش ک با هزار امید و ارزوبیخبر از همه جا باهاش ازدواج کرده،خلاصه ک حالش حتی ظاهری خوبه من بشینم گریه و افسردگی بعد مریض شم ک چی🤦

خدا انشاا... ی جنتلمنش ک دلش تماما بامنه و منم همچنین،بیاره سر راهم ک بگم خدایا شکرررررت که نشد با اون،

لطفا لطفا برام دعاکنید،ک زورتر ارومتر شم و زندگی روی خوششو بهم نشون بده و قسمت واقعیم بیادو خوشبخت شم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ای جانم انشالله یه بخت خوب و کسی که لایقت باشه نصیبت بشه خانوووم💞

فدات خانمی 🍬

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه