سلام دوستان من با آقایی ۲ ساله نامزدم تو این ۲ سالم هیچ چیز بدی ازش ندیدم، ولی نمیدونم چرا همش کنجکاوم نسبت بش، مثلا حداقل روزی یک بار ویدیو کال میگیرمش، یا مثلا سر کاره یهو بش میگم بیا واتساپ میخوام ویدیو کال بگیرمت، بعضی اوقات میگه بم برمیخوره حس میکنم بم شک داری درست نیس این رفتارات.. شما هم از این رفتارا دارین؟؟ نامزدتونو ویدیو کال میگیرین؟
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وقتی هیچی ندیدی ازش چرا هم اونو عذاب میدی هم خودتو
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..