hanaj مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 1475 عنوان نذر 54 بازدید | 6 پست دوستان ی نذری ک جواب بده بهم بگین ی چیزی بدجور ب دلم افتاده خیلی میخوامش نذر علی اصغر بکنم در حد توانم کافیه به نظرتون جواب میده خیلی به دلم افتاده خیلی امید دارم نمیدونم چرا 1400/01/28 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مستورررره عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6351 منم مثل توام چله زیارت عاشورا گرفتم انشالله امام حسین جواب دلمو بده عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
hanaj مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 1475 منم مثل توام چله زیارت عاشورا گرفتم انشالله امام حسین جواب دلمو بده انشالله جواب بده به هرچی ک میخوای برسی من تا حالا همچین حسی نداشتم انگار خیلی فکرم مشغوله
مستورررره عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6351 انشالله جواب بده به هرچی ک میخوای برسی من تا حالا همچین حسی نداشتم انگار خیلی فکرم مشغوله میگن چله ایت حق شناس خیلی جواب میده ولی خب یکم سخته عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
hanaj مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 1475 میگن چله ایت حق شناس خیلی جواب میده ولی خب یکم سخته پرس و جو کنم ببینم چجوریه نمیدونم چرا دلم خواست تمام پولمو بدم ب دوتا نیازمند توی خیابون
مستورررره عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 6351 پرس و جو کنم ببینم چجوریه نمیدونم چرا دلم خواست تمام پولمو بدم ب دوتا نیازمند توی خیابون چ خوب بهترین کار انشالله حاجتت روا عزیزم عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙
hanaj مدیر استارتر عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 1475 چ خوب بهترین کار انشالله حاجتت روا عزیزم مرسی گلم