bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان برگشت معشوق 1090 بازدید | 29 پست سلام خانوما خوب هستین میگم دعای سوره ای چیزی بلدین که عشقم برگرده و آشتی کنیم نگین ولش کن که جواب نمیدم عشق منظورم نامزد بودیم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/01/28 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 منم لایک کنین.چندسالشه؟ من ۲۳ عشقم ۲۶ تو چی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
الهه_زیبایی_ها عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 195 سوره طلاق خوب بود ب اسمش نگاه نکن برا من جواب داد آشتی کردیم چند ماه بعدش ولم کرد ولی😐💔
mmonas عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 620 من ۲۳ عشقم ۲۶ تو چی منم۲۴ من بعد۸سال دوستی ۴ماه نامزد شدیم ب خاطر دخالت های مادرش الان۴ماهو۸روزه جدا شدیم وکامل ازش بی خبرم
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 سوره طلاق خوب بود ب اسمش نگاه نکن برا من جواب داد آشتی کردیم چند ماه بعدش ولم کرد ولی😐💔 چندبار خوندی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 منم۲۴ من بعد۸سال دوستی ۴ماه نامزد شدیم ب خاطر دخالت های مادرش الان۴ماهو۸روزه جدا شدیم وکامل ازش بی خ ... منم ۳۳ روزه جدا شدم حالم خوب نیست الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
mmonas عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 620 منم ۳۳ روزه جدا شدم حالم خوب نیست نشونش بودی؟چراجداشدی؟خودت دانشجویی؟اون چیکارس؟
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 نشونش بودی؟چراجداشدی؟خودت دانشجویی؟اون چیکارس؟ اره نشون بودیم من آویزونش بودم یه جورایی اره دانشجوم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 یه بار فدات شم واسه منم دعا کن عشقم برگرده و باهام آشتی کنه همین امشب اسمم طاهره اس الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 واقعا راهی هست؟ نمیدونم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
mmonas عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 620 اره نشون بودیم من آویزونش بودم یه جورایی اره دانشجوم وسایلاشونو پس دادی؟
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 وسایلاشونو پس دادی؟ یه حلقه بود هنوز نیومدن ببرن الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
الهه_زیبایی_ها عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 195 فدات شم واسه منم دعا کن عشقم برگرده و باهام آشتی کنه همین امشب اسمم طاهره اس چشم عزیزدلم اتفاقا امشب میخاستم بشینم قرآن بخونم حتما دعا میکنم خوشبخت بشی انشالله❤️