2777
2789
عنوان

درمان بی خوابی

52 بازدید | 4 پست

سلام مادرم پنجاه و شش سالشه هر شب با قرص خواب کلونازپام باید بخوابه وگرنه اصلا نمیتونه بخوابه این قرص دوروزه روش اثر نداره به شدت کلافه وبی خوابه کل شبانه روز دو ساعت خوابیده دلم براش میسوزه کسی راهی بلده ماست دوغ هم روش اثر نکرد 

جهت بی خوابی انشغال فکری قبل خواب

کسانی که قبل از خواب انشغال فکری دارند و خواب آرامی ندارند ونمیتوانند راحت بخوابند یا کودکانی که شبها نمیخوابند میتوانند مرتب این آیات را هرشب تلاوت کنند تا خواب آنها تنظیم شود.
بسم الله الرحمن الرحيم
(إذ يغشيكم النعاس آمنة منه وينزل عليكم من السماء ماء ليطهركم به ويذهب عنكم رجز الشيطان وليربط على قلوبكم ويثبت به الأقدام) الانفال ۱۱

(وهو الذي جعل لكم الليل لباسا والنوم سباتا والنهار معاشا) الفرقان ۴۷

(الله الذي جعل لكم الليل لتسكنوا فيه والنهار مبصرا إن الله لذو فضل على الناس ولكن أكثر الناس لا يشكرون)  غافر ۶۱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسم الله الرحمن الرحيم

مجرب شده. درمان ورفع بی خوابی محتلم شدن
کسانی که مشکل بی خوابی دارن واکثر اوقات انشغال فکری قبل از خواب دارن 

سوره الكهف بروی کاغذ سفید نوشته وشب زیر بالیشت گذاشته شود
زمان نوشتن بین الطلوعین میباشد (طلوع فجر وطلوع آفتاب)
بامداد قرمز نوشته شود .با اسفند ساده بخور داده شود