2777
عنوان

سیتالوپرام10

63 بازدید | 9 پست

دوز 10 یا 20این قرصواستفاده میکنید؟ 

مشکلتون چی بوده؟ 

تو رفع مشکلتون موثر بوده؟ و اینکه چه عوارضی داشته براتون... 

خواهش میکنم جواب بدید. دکتر برا پسر سیزده سالم تجویز کرده... 

خواهشا تجربه تونو بگید😢😢😢

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
من دوز ۱۰،عصبی و افسرده بودم،دکتر تجویز کرد واسه درمان وسواس فکریم هست انگار

اثر مثبت داشت... حالتون باهاش بهتره؟ چه موقع میخورید و چندتا؟ 

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 15 سالمه و مدتی هست دوز 10 مصرف میکنم ، مشکلم افسردگی و اضطراب و عصبی بودن بود که بعد مصرف خوب شدم عوارضش هم روزهای اول خوابالودگی و بی حسی بدن و سرگیجه و سردرد هستش که بعدش بدن عادت میکنه . نگران نباشید .

اثر مثبت داشت... حالتون باهاش بهتره؟ چه موقع میخورید و چندتا؟ 

ببین من ادمی بودم شوهرم یه کلمه حرف ناراحت کننده میزد حداقل ده تا تو جوابش میگفتم و همش جنگ داشتیم تو خونه،الان اما صبر و تحملم زیاد شده و کلا اروم تر شدم،اوایل مصرف فقط حس خواب الودگی میده به ادم ولی بعد سه هفته تا یک ماه استفاده مداوم وقتی بدن عادت کنه اثر خواب الودگیش کم میشه و تاثیرات مثبتش شروع میشه،روزی یه دونه هر وقت از خواب بیدار شم میخورم

😊😊🙆‍♀️🙂
من 15 سالمه و مدتی هست دوز 10 مصرف میکنم ، مشکلم افسردگی و اضطراب و عصبی بودن بود که بعد مصرف خوب شد ...

ممنونم از این که جوابمو دادی، چه موقع مصرف میکنی عزیزم؟ روی درس خوندتون اثر منفی نذاشته...؟ 

ببین من ادمی بودم شوهرم یه کلمه حرف ناراحت کننده میزد حداقل ده تا تو جوابش میگفتم و همش جنگ داشتیم ت ...

صبح باید خورد یا شب؟ 

ممنونم از این که جوابمو دادی، چه موقع مصرف میکنی عزیزم؟ روی دری خوندتون اثر منفی نذاشته...؟ 

خواهش میکنم عزیزم ، روزی یدونه وقتی از خواب بیدار میشم بعد صبحانه میخورم اولش یکم تمرکزم رو از دست میدادم موقع درس خوندن و بی انگیزه بودم ولی الان انگیزم برای درس و تمرکزم بهتر شده و مشکلی ندارم 

مشکل پسرتون چی بود که این دارو بهش داد؟ 

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰