2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجور به منم یاد بده بهدا کم اوردمه خیلی کم اوردم

توکل کردن شیوه خاصی نداره،کافیه از ته دل باشه،یکی از ته دل و با نیت پاک با ی صلوات نتیجه میگیره،یکی با سخت ترین ختم ها نتیجه نمیگیره،همه چی باید دلی باشه،دلی باهاش حرف بزن،و اینک ب امام زمان نزدیک شو و حضرت زهرا،نماژز حضرت زهرا معجزه س،سلام ب حضرت مهدی معجزه س،باهاش حرف بزن خیلی اروم میشی

توکل کردن شیوه خاصی نداره،کافیه از ته دل باشه،یکی از ته دل و با نیت پاک با ی صلوات نتیجه میگیره،یکی ...

تایپیکمو بخونی متوجه میشید 

سختی زاد کشیدم از وقتی ازدواج کردم 

الان دخترم مشکل کم تحرکی داره 

هی بخودم میگم خدایا توکل به خودت بعد میگم ببرم کاردرمان نتیجه نگیرم چی

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 
لطفا بگید چجور

هیچ کار عجیب غریبی نکردم فقط به این باور رسیدم که خدایی که حضرت یوسف رو از قعر چاه به کاخ نشینی تبدیل کرد توکل کنم قبلاً همش میگفتم خدایا توکل برتو ولی الان فهمیدم همش  لفظی بوده من که همیشه توی کارا تلاشم رو میکنم میگم خدایا توکل برتو حتی اگه چیزی که می‌خوام هم نشه باز توکل به خدا میکنم چون مطمئنم که اینجوری به صلاحم بوده

تایپیکمو بخونی متوجه میشید  سختی زاد کشیدم از وقتی ازدواج کردم  الان دخترم مشکل کم تحرکی ...

اینجوری نگو 

خدا گفته از تو حرکت از من برکت 

تو دنبال کارهای درمان دخترت باش در کنارش دعا هم کن ، از خدا بخواه ، خدا حتما کمکت میکنه 

بری تو تاپیکام متوجه میشی ، یه سال و نیم پیش ، متوجه شدیم بابام سرطان بدخیم روده ی بزرگ داره ، نمیدونی چه روزگار بدی بود 

از این بیمارستان به اون بیمارستان ، از این آزمایشگاه به اون آزمایشگاه ، از این دکتر به اون دکتر 

حدا برای هیچکس نیاره ، اینقدر حالم بد بود 

دنبال کارهای درمان بابام بودم ، در کنارش هر روز دعا میکردم ، خدا خدا میگفتم 

روزای سختی بود ، اما گذشت 

الان بابام خدا رو شکر حالش خوبه 

فقط باید تا چند سال 3_4 ماه ، یه بار آزمایش بده و کنترل کنه 

نا امید نشو ، بدترین درد نا امیدیه

خدا حتما هم به تو ، و هم به دخترت کمک میکنه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
اینجوری نگو  خدا گفته از تو حرکت از من برکت  تو دنبال کارهای درمان دخترت باش در کنارش دع ...

مهربانو دلم اتیش 

داقونم واسم دعا کن دخترم صحیح وسالم باشه

اگه ممکنه برای شفای دخترم ی حمد بخونیید ممنون میشم 
مهربانو دلم اتیش  داقونم واسم دعا کن دخترم صحیح وسالم باشه

حال دخترت خوب میشه ، شاید چون زود اومده ، مشکل کم تحرکی داره

حتما دکتر ببرش و پشت گوش ننداز ، امرووز فردا نکن

ان شاءالله که چیز خاصی نیست

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩