2821
2789
عنوان

خدا کجاست ؟؟؟

111 بازدید | 14 پست

من تا حالا یکبارم حاجت نگرفتم.

خستم به خودت خدایا قسم خستمممممممم .

کجایییی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلاااا هستی ؟؟؟؟؟؟

توروخدا بگویید تا حالا حاجتتون را داده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چکار کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من روزه ام چی بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به خدا دارم با گریه می نویسم ...... خستم خیلی خستم .

چله ی حق شناس بگیر، حل میشه ان شاء الله 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چطوریه عزیزم

مفصله، توی نت بزنید کامل توضیحش میاد

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
حاجتت چبه؟ مطمئن باش خدا واست ذخیرش کرده بعدا یه جایی بهت میده که از خوشحالی اشک تو چشمات بیاد حالا ...

حاجت خاصیی ندارم که مثلا بگم فقط همین می خواهم 

زندگی برام سختهههه .

از لحاظ های زیاد برا هر کدوم دعا کردم هیچچچچ

خسته شدم 

حتی یکی از دعاهام هم نگرفت

یکی از مشکلاتم حل نشد 

من من من هرچی خواستم بهم داده خدا  مثلاً سلامتیمو داده الهی قربونش برم  همیشه هوامو داره ...

منم دلم می خواهد بمیرم کلی باهاش حرف دارممممم ...

چرا محلم نمی داد ؟؟؟؟

چرا منو نمی دید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

انقدر دوسش دارم و کنارم احساسش میکنم و باهاش حال میکنم اگه هزارتاچیزم ازش بخوام و بهم نده بهش اعتماد کامل دارم که الان وقتش نیست یا چیزی که میخوام به صلاحم نیست یا اصلا نباید اون چیز مال من باشه خلاصه که از همین تریبون ازش بابت همه چیزایی که بهم داده و نداده ممنونم میپرستمش عاشقانه بهترین منه

انشالله به همه چیزایی که ازش میخواید و به صلاحتونه برسید   

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
منم دلم می خواهد بمیرم کلی باهاش حرف دارممممم ... چرا محلم نمی داد ؟؟؟؟ چرا منو نمی دید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگ سلامتی نداری؟ 

مگ کسی اذیتت می‌کنه؟

تو رو میبینه حتی جلوی چشمت میدوا اما تو نگاهش نمیکنی  

۲۴ساعته تلاش میکنه بری بغلش اما تو همش غرمیزنی و نمیری 

همش صدات میکنه نازت می‌کنه اما تو انقد صدای غر زدن بلنده ک نمی‌شنوی,

نا امید نشو از رحمتش ، بازم دعا کن

' این درگه ما درگه نومیدی نیست ' 

به قول یکی بعضی حاجتا ظرف دعاشون بزرگه باید خیلی دعا کنیم تا ظرف پر بشه خیلی خیلی زیاد و با امیدواری به لطف و رحمت خدا که حقیقته محضه 

استغفار کن  ، و ذکر استغفار زیاد بگو شاید راه حاجت رواییت هموار تر بشه

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی