2777
2789
عنوان

چسبندگی بعد از ختنه با حلقه

267 بازدید | 9 پست

سلام مامان های عزیز نماز روزه قبول مادرای گل پسرم رو 5 ماه هست ختنه کردم با حلقه الان چسبندگی پیدا کرده تو شرایط هم میترسم ببرمش پیش پزشک خودش کسی مورد مشابه منم داشته لطفا راهنمایی کنید ممنون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسرمو تازه بیست روزه ختنه کردم دیدم یکم چسبیده 

زود زود بشور و زیر آب گرم آلتشو بگیر پایین بکش تا کامل بیاد بیرون ، بعد که خشک کردی پماد هیدروکورتیزون بزن جای چسبندگی 

با وازلین هم همیشه چرب کن که نچسبه

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
انگار پوست آلتش چسبیده شده کامل سر پنیسش پوستش عقب نرفته  

خوب شما مراقبتهای بعد از ختنه رو انجام ندادی. 

تا یکو نیم سال باید هر بار که پوشکش میکنی با وازلین یا پماد آد چربش کنی. تو حمام با انگشت اروم بکشی تا چسبندگی برطرف بشه و باز بشه. 

الان هم ببری دکتر همین کار رو میکنه فقط چون حرفه ای تر هست و ترسی نداره موفقتره.‌تو شاید یکم بترسی.‌من اولین بار دکتر برای پسرم انجام داد بعدش خودم چند بار مجبور شدم انجامش بدم . 

وقتی پوست کامل جدا میشه اون خط دورش قرمزه قرمزه انگار خون اومده ولی خون نیست چون بافت زیر پوست بوده قرمز شده. 

خودت تو حمام تو لگن آب گرم نگهش دار چربش کن و آروم اروم انجامش بده. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
انگار پوست آلتش چسبیده شده کامل سر پنیسش پوستش عقب نرفته 

یعنی خودتم هم اطرافش رو فشار بدی سرش بیرون نمیاد.در حالتی که از خواب پامیشه خودش رو میکشه بیرون نمیاد؟

منم پسرمو تازه بیست روزه ختنه کردم دیدم یکم چسبیده  زود زود بشور و زیر آب گرم آلتشو بگیر پایین ...

زود به زود میشورم ولی میترسیدم کامل پایین ندادم الان که چسبیده میتونم خودم جداش کنم