2777
2789
عنوان

کد کیهانی

| مشاهده متن کامل بحث + 2340 بازدید | 43 پست
بیخیال این چیزا شو از خدا بخواه اگه به صلاحته برگرده و گرنه آدم بهتر سر راهت قرار بده

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
@whitequeen     عزیز ایشون سوال کد کیهانی دارند

دورت بگردم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بش  ی پیام بده ضرر ک نمیکنی اگ گفت بگو احوال پرسی

انقد از این کارا کردم هی گفت تمومه

😔😔😔

حالم خوب نیست چیکار کنم برگرده 

حالم خوب نیست چیکار کنم برگرده 

چرا رفته؟ اگ اینستاش  داری  یا پروفایلت میبینه عکس خوشگل بزار از خودت ک وسوسه شه برگردم ولی من اگ جات بودم بش زنگ میزدم اگ گفت چرا زنگ زدی میگفتم دلم برات تنگ شده  میخام مث قبل باهم باشیم پسرا قلق دارن زیاد نباید آویزون خودت نشان بدی یجوری با پا پیش بکش با دس پس بزن ولی تعادل 

چرا رفته؟ اگ اینستاش  داری  یا پروفایلت میبینه عکس خوشگل بزار از خودت ک وسوسه شه برگردم ول ...

عزیزم دیروز اینستام انفالو کرد فکنم شمارمم پاک کرده 

اخه بلد نیستم با پا پیش بکشم و اینا 😔

عزیزم دیروز اینستام انفالو کرد فکنم شمارمم پاک کرده  اخه بلد نیستم با پا پیش بکشم و اینا 😔

نگران نباش میاد سمتت پسر میشناسم بعد 1سال سروش پیدا شده کسی ک میره بازم میاد میره دوران میزنه بعد میاد

البته یکم بش فرصت بده پس بش ی مدت پیام نده ببین شاد خودش اومد بزار اون بیاد سمتت

نگران نباش میاد سمتت پسر میشناسم بعد 1سال سروش پیدا شده کسی ک میره بازم میاد میره دوران میزنه بعد می ...

اره اینو دوس دارم 

خدا لعنت کنه کسی رو که باعث جداییمون شد میدونی قلبم بیشتر از چی درد میگیره اخه قرار بود عقد کنیم حالم خوب نیست 😰😰😰😰😰

یکم زمان بگذره همچی ایشالااااااا حل میشه خودت اذیت نکن

انشالله خدا از دهنت بشنوه تورو خدا دعام کن 

ب قاونون جذب ربط داره؟

نگا  دقیق نمیدونم ولی مربوط به حروف ابجده

یعنی اون جمله رو با حروف ابجد به عدد تبدیل میکنن همچین چیزی 

آموزش مجازی نقاشی 💚ایدی تلگرام 👇🏻naghashi1400 سفارش ((طراحی چهره)) قبول میشه👩‍🎨😙
نگا  دقیق نمیدونم ولی مربوط به حروف ابجده یعنی اون جمله رو با حروف ابجد به عدد تبدیل میکنن همچ ...

ینی واقعیت داره و جواب میده؟یکی ب من ایموشن کد نمیدونم چی پیشنهاد داد واسه رها شدن افکتر منفیم

♥️
باشه عزیزم ❤ دعا میکنم ❤ایشالا ک بهم میرسین

فدات شم حضرت فاطمه حاجت دلت رو بده و خوشبخت شی