2777
2789
عنوان

بهم زدن نامزدی

476 بازدید | 27 پست

سلام خانوما 

یه ماهه نامزد کردم قبلا هم گفتم 

چهارسال با یکی بودم کات کردیم و بعدش چند روز قعد خاستگار اومد جواب دادیم ینی کاملا سنتی نمیدونم چرا گفتم بله درحالی که دوسش داشتم

الان پشیمونم نمیتونم تصور کنم که با نامزدم بخوابم ینی فکمر پیش دوسته قبلیمه دارم داغون میشم 

رفیقم‌میگه بهم بزن الان فوقش چندروز جیغ و داد میشه 

جرئتشو ندارم چطور به خونوادم به نامزدم‌بگم 

نامزدم‌واقعا خوبه از همه لحاظ اما به‌اونم ظلم میشه 

نمثدونم چیکار‌کنم من یه ادم ترسوم میگم یا ازدواج میکنم میسووزمو میسازم یا خودمو میکشم 😭😭😭

تروخدا کمکم کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو اول باید به مرحله پذیرش تموم شدن رابطه قبلی می رسیدی بعد وارد رابطه جدید می شدی. الانم برو پیش یه مشاوره ببین چی می گه. این که آدم خوب و همه چی تمومیه دلیل خوبی برای ادامه دادن نیست. چون ممکن به مرور زمان ازش متنفر بشی. حتما حتما حتما برو مشاوره ببین اون پی میگه و آیا صلاح یه نامزدت راستش رو بگی یا نه

به  خاطر دوست پسر به ایندت لگد میزنی  ول کن بابا الان بابا فکر و ذکرت نامزدت باشه همین بعد ...

نیست دیگه نیست نمیتونم فراموشش کنم هیچکی درکم نمیکنه دارم میمیرم اصلا حسی بهش ندارم فقط تظاهر میکنم 

نیست دیگه نیست نمیتونم فراموشش کنم هیچکی درکم نمیکنه دارم میمیرم اصلا حسی بهش ندارم فقط تظاهر میکنم& ...

به  خودت  فرصت بده برو مشاوره بعد پشیمون میشی

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه