2777
2789
عنوان

بچه ها به داد این بچه برسین

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 26 پست

عزیزم چند روز راجع به این موضوع تاپیک میزدن. دوستان یه چیزایی گفتن که منطقیه

اولا این واکسن درمان قطعی نیس فقط چند سال ممکنه بیمار بیشتر زنده بمونه. ثانیا مبلغ خیلی زیاده و بهتره تقسیم شه بین بچه هایی که با مبلغی خیلی خیلی خیلی کمتر میشه جونشون رو قطعی نجات داد و مهمترین نکته اینکه نباید شماره حساب شخصی باشه. چرا که اگر به هر دلیلی نشد مبلغ جمع آوری رو برای این بچه استفاده کرد، دیگه کسی نمیتونه از والدینش مبلغ رو پس بگیره و خرج بچه های دیگه کنه. همینطوری که قبلاً از این اتفاقات افتاده

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد کلاهبردار زیاد شده من حاضرم این پولو به کسی ک میشناسمش بدم ایشالله ک شفا پیدا کنه

اخه ابن دارو درمان اون بیماری هم نیست

چون در مرحله مطالعاتیه

بعدشم ابن پول میدونی جون چندتا بچه سرطانیو میتونه نجات بده ک درمانشون قطعیه

اگه بچه خودتم بود حاضر بودی اینجوری فکر بکنی؟

زبونتو گاز بگیر اولا .

دوما وقتی دکترش گفته با زدن امپولش امیدی ب زنده بودنش نیس چرا الکی هزینه کنن ؟ 

بچه خودتو مثال بزن 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
زبونتو گاز بگیر اولا . دوما وقتی دکترش گفته با زدن امپولش امیدی ب زنده بودنش نیس چرا الکی هزینه کنن ...

من ک بچه ندارم

اما این طرز فکرتون دور از منطقه

این چیزی ک شما میگین رو دل و جون هیچ مادر پدری نمیپذیره

برام جالبه اگه بچه خودتم بود حاضر بودی اینجوری فکر بکنی؟بگین میمیره دیگه حالا فردا نمرد امروز

من نگفتم میمیره گفتم کسیو ک بشناسم میدم این پولو بهش شما دوست داری بده کسی محبور نیست بکنه این کارو

بعدشن مطمئن باش این پدر و مادر همه این‌چیزها رو میدونن اگه بجه منم بود درسته همه تلاشمو میکردم ولی کسی مجبور به دادن پول برای بچه من نیست یکی میخواد میده یکی نمیخواد نمیده

من ک بچه ندارم اما این طرز فکرتون دور از منطقه این چیزی ک شما میگین رو دل و جون هیچ مادر پدری نمیپ ...

باید منطقی فکر کرد

الان همه رو جو گرفته عکس این بچه رو میذارن همه جا ...من واقعا از ته دلم واسش دلم سوخت و ناراحتم ولی واقعا عقلانی نیست

اصلا به اون کمپانی داروسازی هم اعتمادی نیست چون دارو واسشون حکم‌تجارت داره

ممکنه بعد این آمپول بگن دوز دومش ۱۰ میلیون دلاره و باید اونو بزنید

مگه بچه ای بوده این آمپولو بزنه و الان خوب شده باشه؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
من ک بچه ندارم اما این طرز فکرتون دور از منطقه این چیزی ک شما میگین رو دل و جون هیچ مادر پدری نمیپ ...

اتفاقا حرف شما دور از منطقه و فقط احساسیه

این حرف حرف تمام پزشکاست

ک این بیماری درمان نداره و بهتره پول صرف درمان بیماران سرطانی ک درمان قطعی داره میشه 

بچه خودتم بود حاضر بودی اینجوری فکر بکنی؟

اولا یاد بگیر قبلش بگی دور از جون. 

ثانیا خودمم اول مثل شما فکر میکردم ولی تاپیک های بچه ها رو که خوندم ، به این نتیجه رسیدم منطقی بهش فکر کنم نه احساسی 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!