2789
عنوان

حدس جنسیت

199 بازدید | 36 پست

سلام خانوما من هفته ۱۱ بارداریمه امروز رفتم دکتر سونو غربال گری بنویسه .خود دکتره از رو ضربان قلب گفت که بچه ات دختره .قراره چهارم برم ان تی .زچه طمت چپ و جفت هم قدامیه عین بچه اولم که دختره .به نظرتون چقد  از رو ضربان قلب میشه حدس زد جنسیت رو 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

تاریخ لقاحتون و سن دقیقتون رو ب سال(۷۸/۳/۱۵)اینجوری بگو تا دقیق بگم بهت

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
من شنیدم از ضربان قلب میشه تشخیص داد ولی نمیدونم چقدر امکان خطا داره

من بچم۸هفته ضربانش۱۹۰بود پسر شد

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

با تجربه هاش میتونن تشخیص بدن 

الان اول ۱۱هفته ای؟ چهارم چند هفته میشی؟ منم ۱۱هفته ام می‌خوام ۱۲هفته و ۳روز برم که جنسیتشم بهتر بهم بگن

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

منم خيلي شنيدم نميدونم ولي دوستاي من اون ازمايش سوزنو ادرارو انجام دادن گفتن درست در اومده اونو انجام بده البته من شنيدم تو هفته دوازده ميشه اما دوستم گفت تو هفته يازده انجام دادم

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻
تاریخ لقاح رو که نمیدونم کی بوده

اخرین پریود یا ال ام پی ک تو سونو ها زده