2777
2789

الان بچه داری یا نه؟ بچه شش ماهه دنیا اومده یا سقط شده؟ 

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ندارم ب دنیا اومد با زایمان طبیعی ۳روز تو دستگاه موند بعد ۳ روز فوت شد 

الهی. ناراحت شدم. 

الان زوده عزیزم کسی که زیر 3ماه سقط کنه باید تا 3ماه صبر کنه چون جنین خیلی کوچیکه هنوز شکل نگرفته. 

ولی واسه شما بزرگ بوده زایمان طبیعی هم کردین الان رحمت توانایی بارداری دوباره رو نداره. خدا نکنه احتمال سقط دارید. باید کم کم 1سال صبر کنی تا رحمت به حالت عادی برگرده. 

میتونم بپرسم برای چی زایمان زود رس داشتید؟ 

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
الهی. ناراحت شدم.  الان زوده عزیزم کسی که زیر 3ماه سقط کنه باید تا 3ماه صبر کنه چون جنین خیلی ...

بله عزیزم ب دلیل کمر درد شدید یک هفته قبل از زایمان درد داشتم نمی دونستم که درد زایمانه 😥

بله عزیزم ب دلیل کمر درد شدید یک هفته قبل از زایمان درد داشتم نمی دونستم که درد زایمانه 😥

😔😔😔😔😔

خودم تجربه سقط زیر 3ماهگی داشتم. دکترم تاکید داشت حتما بابد 3ماه صبر کنی. خیلی برام سخت بود. 

قربون دلت برم تو دنیا آوردی ولی نموند. خیلی به خودت برس گرمیجات بخور. رحمت الان زخمیه مخصوصا زایمان طبیعی داشتی الان اصلا شرایط بارداری مجدد نداری. به نظر من زیر نظر یه دکتر خوب باش. سونو و آزمایش قبل بارداری انجام بده. وقتی زمانش شد اقدام کن. انشاالله این دفعه به سلامت بچتو به دنیا میاری عزیزم

😔😔😔😔😔 خودم تجربه سقط زیر 3ماهگی داشتم. دکترم تاکید داشت حتما بابد 3ماه صبر کنی. خیلی برام سخت ...

ممنونم فدات شم عزیزم خیلی سخت بود تازه دارم فراموش میکنم شرایط سخت رو  دارم دنبال یه دکتر خوب میگردم