2777
2789
عنوان

زایمان زود رس

288 بازدید | 19 پست

من ۴ ماه پیش زایمان زود رس داشتم تو شش ماهگی پسرم با زایمان طبیعی بدنیا اومد ۳ روز موند تو دستگاه بعد ۳روز خونریزی ریه کرد فوت شد 😥بارداری اولم هم بود الان بعد چهار ماه خیلی میترسم دوباره اقدام کنم کیا این مشکل پیش اومده بود

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%
۳
0
0%
۴
2
100%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ۶ ماه صبر کن بگذره و نگران نباش بیشتر توی بارداری مراقبت کن و اصلا اصلا حتی یه کیف یه کیلویی هم برندار 

نگران نباش انشالله خدا یه نینی تپل و سالم میده

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

تا یکسال صبر کن حتما بزار رحمت تقویت شه و برا بعدی حتما سرکلاژ کن.ایشالله جاش پر میشه

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

خیلی میترسم از اقدام دوباره کیا این اتفاق پیش اومده بود براشون وبعد زایمان موفق داشتن 

صبر کن زوده.چون طبیعی ام بودی.منم اولیمو طبیعی بود مرده بود ۳۵ هفته ۹ ماه بعدش باردارشدم ولی خیلی خیلی اذیت شدم سرکلاژ و.... 

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین

کمر دردشدید 

حتما سرکلاژ لازمی ولی صبرکن برای بارسوم دارم میگم یکسال صبر کن به روز من نیفتی.ایشالله جاش پرمیشه.موفق باشی خدانگهدارت

خیلی میترسم از اقدام دوباره کیا این اتفاق پیش اومده بود براشون وبعد زایمان موفق داشتن 

عزیزم خیلی متأسفم..روزهای سختی رو پشت سر گذاشتی 🙏😔

من ۳۲هفته و ۵روز زایمان کردم و خدارو شکر دخترم خوبه.

عزیزم مواردی که منجر به زایمان زود رس میشن خیلی خیلی زیاده.. شما زیر نظر پزشکت و با صلاحدید ایشون دو مرتبه اقدام کن.. انشاءالله یه نی نی سالم و تپل رو خیلی زود به آغوش بکشی🙏🙏💮