2777
2789
عنوان

ای یو ای

124 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من برای بار چهارم این ماه قراره ای یو ای بشم.. هیچ مشکلی هم نداریم ولی نمیشه.. دعا کنید این ماه بشه. فولیکولهامم عالی میشه هرماه.... ولی فعلا موفق نشدم. کیا ای یو ای کردن و بار چندم باردار شدید؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم iui کردم این ماه فردا میخوام بی بیچک بزنم 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
چقدر خوب خدارو‌شکر... خدایا به منم بده منم سه ساله منتظرم همه راهها رو رفتم... برای بار چهارم موفقمو ...

انشالله 

شانس چیست؟شانس همان کار مثبتی هست، که تو در طبیعت انجام دادی و طبیعت به تو، یک کار خوب یا یک انرژی ‌مثبت بدهکار است و باید به تو، یک سود بدهد یا یک انرژی مثبت برساند.چند راه بازگشت انرژی:از نظر سنتی:تو نیکی میکن و در دجله انداز،که ایزد در بیابانت دهد بازاز نظر قرآن:هر کس ذره‌ای بدی و خوبی کند به او باز می‌گردداز نظر بودا:قانون 'کارما' یعنی هر چیزی کار ماست و به ما بر می‌گردد.از نظر متافیزیک:انرژی در طبیعت از بین نمیرود. وقتی انرژی‌ای رها میکنی حالتش عوض میشود و بر می‌گردد..                                                      جهان به اعتبار خنده تو زیباست بهشت من همین دقیقه ها همین جاست😊                            خدایا شکرت  خدایا شکرت خدایا شکرت                                 ❤💙💚💛🧡💜💖
از خدا می‌خوام تا امیدت نکنه عزیزم انشالله دوتا خط بیفته خوشحالی تو اینجا بهمون بگی.. بار چندمته عزی ...

بار اولم منم سه سال منتظر بودم انشالله که مامان شده باشم 

انشالله تو هم این بار نتیجه بگیری مامان بشی 

چشم حتما اگر قابل باشم حتما دعاتون میکنم شما هم با خبر خوش بیا خوشحالمون کن    

الهی امین عزیزم..

من این ماه الان بیست روزه پریودم عقب افتاده دوبار بی بی جک زدم منفی شد رفتم آزمایش دادم منفی شد.دکتر دوتا آمپول پروژسترون داد زدم پریود بشم فعلا نشدم. اگر پریود بشم روز چهاردهمش میرم برا ای یو ای

بار اولم منم سه سال منتظر بودم انشالله که مامان شده باشم  انشالله تو هم این بار نتیجه بگیری ما ...

الهی که فردا با خبر خوش بیای.من چون خودم منتظرم سه سال.دلم نمیخواد کسی مثل من بشه انشالله موفق بشی عزیزم. فولیکولهات چند بودن

الهی امین عزیزم.. من این ماه الان بیست روزه پریودم عقب افتاده دوبار بی بی جک زدم منفی شد رفتم آزمای ...

ایشالا هرچی خیره پیش میاد

منم پروژسترون خوردم دو بار تو ماه پریود شدم (از اونور بوم افتادم   ) دکتر برای سه ماه بهم دارو نداد