2777
2789
عنوان

روحیم داغونه

108 بازدید | 5 پست

مامانم وقتی میگه دخترم تو چهارتا بیار من سه تا اورذم کمه یا اسم انتخاب میکنه برا پسر نداشته من اینم بگم بشدت پسر دوسته من دوتا دختر دارم یا مادر شوهرم رو میکنه به شوهرم میگه دومیت پسر میشد خیلی خوب میشد یا میشینه میگه فلانی سزارین کرد هزینش شده فلان تومن میگه راه نداره طبیعی بیاری؟درحالی که من اصلا قصد زایمان ندارم اعتماد بنفسمو دارن نابود میکنن بخدا با زبون روزه نشستم دارم گریه میکنم من چه گناهی کردم که اینجوری نزدیکترین اطرافیانم باید دلمو بشکنن من عاشق زندگیمم عاشق بچه هامم من اصلا پسر نمیخوام گاهی دعا میکنم کاش شوهرم نازا بشه من دیگه نتونم باردار شم که باز بخوام حرفای اطرافیانمو تحمل کنم فکر کن تا باردار بشم مامانم میخواد بگه وای سونو رفتی؟وای چاق شدی علائم دختر داری یا پسر من خستم من خیلی خستم ازین حرفا خیلی خستم

دختر خیلی هم خوبه

دیگه اطرافیان اینجوری مثلا میخوان محبت کنن، نمیدونم بیشتر داغون میکن و بهمون استرس میدن

منم مثل شما دو تا دختر دارم

مادر شوهرم ب خنده میگه برا بارداری بعدی قبلش با هم بریم از فلان ملا دعا بگیریم و.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خیلی هم خوبه دیگه اطرافیان اینجوری مثلا میخوان محبت کنن، نمیدونم بیشتر داغون میکن و بهمون استر ...

بخدا خیلی ناراحت میشم این رفتارارو میبینم انگار من چون پسر ندارم هیچی ندارم 

ان شاءالله خدا دلتو آروم کنه خیلی تو بهر حرفاشون نرو  امضاتو توضیح میدی+؟

همون موقع ناراحت نمیشم بعد میام خونه تو تنهایی که حرفاشون یادم میاد میشینم غصه میخورم

بازاریابی شبکه ای شرکت نفیس