2777
2789
عنوان

ترفند اشپزی

1228 بازدید | 49 پست

دوستان من اصلا ادعایی ندارم و میدونم همتون کدبانو هستین ولی خب اینو واسه کسایی مینویسم که مثل من تا الان اینو نمیدونستن 

بچه ها من همیشه سیب زمینیو خورد میکردم و فوری سرخش میکردم بعد یا سیب زمینی بعد پخت به هم میچسبید یا نرم میشد و خلاصه باب میلم نبود 

جدیدا از این روش استفاده میکنم و سیب زمینیام خیلی چیپسی و ترد میشه 

سیب زمینی رو که خلال میکنم میندازم تو یه قابلمه اب سرد و چند تیکه یخ و نمک بهش میکنم و تقریبا ۴۰ دقیقه بعدش تو روغن زیاد سرخ میکنم (بچه ها من همیشه روغن زیاد میریزم چون حس میکنم وقتی روغنش زیاد باشه سیب زمینی روغن کمتری جذب میکنه و فقط سرخ میشه ولی هر چی روغن کمتری بریزی هی روغنو به خودش جذب میکنه و مجبور میشیم چند بار روغن بریزیم )خودمم تازه کشفش کردم و بسی خرسندم 

بچه ها همتون کدبانو هستین و در این شکی نیست من اینو واسه اون دسته ای گذاشتم که مثل خودم اینو نمیدونستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لازم‌ نیس این کارا سیب زمینی رو بشور نشاستس بره بذا آبش بره بعد روغن رو قشنگ داغ کن و به اندازه بریز بعدم سیب زمینی رو بریز توش اگه سیب‌زمینی سرخ شد راحت زیر و رو میشه نیازی به فشار قاشقم نیس که جداش کنی 

من انقدر گشادوفم که ی سیب زمینی چیه بیام براش کلاس بذارم بسرخ بره بابا...فقط سیب زمینیای شتری رو باید ی دقیقه تو اب جوش بجوشونید بذارید خشک بشه بعد سرخ کنید 

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
سلام خوشحال میشم همیشه ترفند آشپزی بذاری دوس دارم آشپزیمو همیشه ارتقا بدم مرسییییی😘

قربونت برم من حتما 

من خودمم همیشه اینجا از دوستان ایده میگیرم و قبل از درست کردن هر غذایی تاپیکارو در مورد اون غذا و ترفنداشو میخونم😍